Tatlihayat Kızlar merhaba ben 32 haftalık hamileyim ve bugün vajinamın sol kısmında batma yanma hissi var nedeni ne olabilir çok korkuyorum sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi acaba
merve_karakoc_05 Tatlihayat benimde olmuştu anlam vermemiştim ama sonradan anladım sag tarafım çatlıyomuş aslında. Karnim genişledigi içinmiş. Ve çatlaklarım sag tarafımda gercekten de. Ama diz yinede kontrol edin gözlemleyin kendinizi. Duruma göre doktorunuza danisirsiniz.
Tatlihayat Bide sürekli bebeğim sertleşiyor mesaneme baskı yapıyor sürekli olarak tuvalete çıkma isteği var
Tatlihayat merve_karakoc_05 yok benim ki catlama değil çünkü vajinanın sol tarafında ağrım var yürümekte bile zorlanır oldum başlayalı 5 saat oldu
yslnrsh Tatlihayat yo erken değil kanala girmesi doğum anlamına gelmiyor ki sadece yerini almış diyelim bende öyle düşünüyordum ama doktorum normal olduğunu söyledi kimisi 1 ay once girebilir kimisi 1 gün önce
yslnrsh Tatlihayat hala var kanalda olduğu için direkt vajinamda hissediyorum bazen iki büklüm oluyorum ama geçiyor