Selnsn Rabiaaa57 benimde 37+2 haftaya perşembe alıcak 38+3 de aynıyız benim ilk olacağı için çok tedirginim korkuyorum
Toprak0440 Rabiaaa57 bugün 37 hafta oldum ama doktorlar bana bir hafta geç döllenme olmuş dediler ben şimdi 36 mıyım yoksa 37 bilmiyorum yaa
Supermassiveblackhole Bu haftada sezeryana alınma sebebinizi sorabilir miyim benim doktorum 39dan önce planlı sezaryan yapılmıyor diyor
Rabiaaa57 Supermassiveblackhole benim üçüncü sezeryanim olacak nasipse dikislerim çok zorluyor beni dün nst ye bağlandım bebek aşırı hareketli ve fazla assagidaymis doktor alalim artık dedi 37+1 de alacak
64Demet64 37+2 yim 21 eylulde 38+3 de sezeryan olacagim. 38 haftadan once sezeryan olmanin bi sebebi varmi? Bornalde 38 den once almiyorlar diye biliyorumda ben
Rabiaaa57 64Demet64 hayırlısı olsun inşallah 🥰 benim üçüncü sezeryanim olacak nasipse dikislerim çok zorluyor beni dün nst ye bağlandım bebek aşırı hareketli ve fazla assagidaymis doktor alalim artık dedi 37+1 de alacak
Supermassiveblackhole Rabiaaa57 hayırlısıyla doğar inşallah anladım erken olma sebebini çok sağ olun 🙏
Elifimustfa Bende bu gece tam 37+0 oldum ben sezeryanla değilim ama tam 38 de doğum yapicam suni ile başlatılacak riskli gebeliğim gün gecirmeyelim diyor doktor plesenta ayrılması riskim var
Kubroli Bende 36 +5 deyim doktor cuma gününe sezeryan tarihi verdi tam 37. haftaya giriyorum tüp bebek gebesiyim aslında 1 hafta daha durmasını istiyorum bakallim perşembe yatış olacak saglıkla gelsinler insllaihh
Beyzabasyigitt Biz de bugün 37+0 olduk oğluşla 🥰 Yarın çatı kontrolü var ona göre normal veya sezaryen olarak ilerleyeceğiz şimdilik oğlanın keyfini bekliyoruz ne zaman gelirse 😄