mrvsrcn Demetus offf bazen çok korkuyorum sonra kendimi telkin ediyorum sacmalama bu çok doğal bisey insanlığın en başından beri var olan bisey tek sen yapmicaksin kasma kendini akışına bırak o kendi olucak zaten diyorum sonra yine offf nasıl yapcam ben ya diye devam ediyorum 😂😂😂
Mrsfly Demetus elbetteki var ama çok düşünmemeye çalışıyırum benim ebem şey dedi sağ beynini çalıştıracak aktiviteler yap, puzzle yapmak, müzik dinlemek, resim çizmek. Son haftalarda sakinleşmeye yardımcı oluyormuş.
Churcill Demetus ben iyi ya da kötü hiç bişey düşünmemeye çalıştım. Bol bol dua ettim şükür kolay geçti
Hejdj123 Allah’ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dua etmekten başka ekimizden bir şey gelmiyor 🥹
Yaren0702 Demetus korkmuyorum çok şükür 2. Gebeliğim bir zorluğu olduğu kadar da bir kolaylık veriyor Rabbım şükürler olsun . RABBIM kimseyi o yolda bırakmasın.
Tazebianne Tüm yoğun işlerimi son güne bıraktım. 39+4 haftalığım uygulamaya göre doğuma son 3 gün. Ve ben kışlık konserve hazırlıyorum 😂 tavsiye ederim kızlar gerçekten başka şeylerle meşgul olmak doğum düşüncesinden uzaklaştırıyor
Ozgebyr Demetus kaygı oluyor ama hiç düşünmeyin o güne kadar kendinize zehir etmeyin o gün illaki gelecek ve bebek illaki doğacak o yüzden boşuna canınızı sıkmayın bı şekilde olacak sonra bitecek unutup gideceksiniz 😄
momness Demetus valla hiççç birşey düşünmüyorm hep pozitif kalıyorm vakti geldiğinde her kadın gibi bu durumu yaşıcam ve baş edicem de yapamıcak birşey yok . Eskiden bu kadar sağlık sistemi bile yoktu . Şimdi herşey gelişti. Konfor hat safhada. Düşünme akışına bırak 😄ben öyle yapıyorm.. Endişe edeceğim tek şey bebeğimin vaktinden erken doğması olur gerisi hal olur ölecek halimiz yok ya doğurup.. 😁Allah bize bu gücü vermiş aklını çok yorma..
busrakirisci Demetus vallah doğuma kadar o kadar çok engel var ki.. Her an her teshis konulabilir. Allaha dua etmekten başka çare yok