Deletedmom308 burada veya başka bi devlet hastanesinde detaylı yaptıran var mı? süreç nasıl işliyo ? şu an 18. haftadayım
Gizem1504 Deletedmom308 Ben cerrahpaşada yaptırdım ali benianda 122ydi ama zam gelmiş olabilir ilgilendi detaylı bilgi verdi ama randevu saatimi geçmişti bekleme süresi uzun malesef
Reyyan1310 Deletedmom308 orda sıkıntılı gebelere yapılıyor diye biliyorum sadi konuğa gitmiştim ekim ayında ocak ayına kadar dolu denmişti en son Zeynep kamilde yaptırdım
Deletedmom308 Reyyan1310 anladım yani ben gittiğim gibi yapılmıcak detaylı. tekrar boş bi güne randevu verilcek. zaten 18. haftadayım süre geçmiş olur
Reyyan1310 Deletedmom308 kanuniye görümcem gidiyordu o söyledi 2 teste sorun çıkanlara veya sıkıntılı bebeklere yapılıyor diye yinede araştırın isterseniz sadi konukta kendi tecrübem ☺️
Reyyan1310 Deletedmom308 nerde oturuyorsunuz Zeynep kamil çok uzak kalmıyor yol üstü vesaitle gitmiştim
Gizem1504 Deletedmom308 Hayır cerrahpaşanın kendi sitesinden online randevudan kadın doğum ali benianı seçiceksiniz
Deletedmom308 Reyyan1310 bi kaç kişi daha öyle yazmış. eğitim araştırma hastanesi olduğu için mi sadece riskli olanlar bakılıyo acaba
Gizem1504 Deletedmom308 Ben 19.59da bakmaya başladım hemen doluyor 1 hafta sonraya aldım kanuni risklilere bakıyor sadi konukta da randevular doluydu en son