adalinda-35 Kızlar ben hastane çantası hazırladım burdan okuduğum kadarıyla ilk hamileligim pek bı tecrubem yok o yüzden bana fazla geldi sanki ama çevremdekiler yeterli diyor sizce içinden çıkarmam gerekenler varmı yardımcı olur musunuz
momness adalinda-35 şuan aklıma gelen eksiğin bebek bezi ve puset:) liste çok yalın geldi bir an 😁ama asla fazla değil .
adalinda-35 momness onlarda hazır yazmamısım yine eksik bişey gelirse koyarım artık siz biberon ve emzik koyucakmisiniz peki
momness adalinda-35 aslında koyucaktm ama evim hastaneye çok yakın hazırlayıp evde bırakıcam gerekirse eşim gelip alıcak.emzik hiç kullanmıcam ben ama biberonu şu şekilde ihtiyaç olursa kullanıcam. Bebek beslemek için çokk ince hortumlar var. Onlardan aldım gerekirse sütüm gelmezse falan mamayı biberona koyup o hortumla göğsüme çekip emziririm diye düşünüyorum. Ama sütüm gelicek inşallah göğsümden kolostrum sıvısı geliyor çünkü :)
momness 19982023 aynen bak aklıma gelmemiş . Kağıt havlunun büyüğünden koyucam hatta bende. Birde kayısı kompostosu 2 litre kavanozlarda hazırlayıp yanıma muhakkak alıcam.tuvalete çıkmaya yardımcı.