Reyyan1310 Cansum bende şurda kalım kararsızım kimileri yün yaptır diyor kimileri al diyor anlamadım gitti
ZeynepEdaa Cansum park yatak değil bizim ki sepet beşik ama kendi süngeri çok ince olduğu için yun döşek yaptirdik biz altina yumusacik oldu tavsiye ederim
Blackmelody Cansum MOJE sıkıştırılmış pamuk yatak aldım çok ama çok beğendim hem sağlıklı hem kaliteli bir ürün. İnternet üzerinden bulabilirsiniz.
Nisam2008 Cansum park yatak için kraftınkini aldık biz en iyisi bu dedi çalışan.fiyatıda 120tl sanırım
Cansum ZeynepEdaa işte bende yün döşek düşünüyorum ama düz dursun diye altına bi döşek daha almam lazımmış sanırım onu bilemedim
Albatros3501 ZeynepEdaa çok yumuşak yatak iyi değil canm bebeğin kemikleri henüz sert olmadığı için omurga eğriliği olabilir Allah korusun.
ZeynepEdaa Albatros3501 aynen canim bizkmkinin süngeri ince cikti sicak tutmaz o yüzden yaptirdik.döşeğin üzerine o düz süngeri koydum daha iyi durdu ikisini de ayni anda kullanicam zaten inşallah
Zmraemr 70×120 kraft yataş visko yatak aldık.zaten ince oluyor icine gomulme durumu yok park yatak icin . visco iyi değil diyenler o daha çok ahşap besiklerde kullanılan yüksek yataklar icin.
Nisam2008 Zmraemr baby mall dan aldık çok büyük değil cnm yerim çok müsait olmadığı için küçük aldık siz nerden aldınız?
Zmraemr Cansum e bebekten aldim görselini inceleyebilirsiniz kardeşlerim kullandı cok da memnun kaldılar
Blackmelody Cansum yenidoğan için visko onerilmiyor canım vücut şeklini aldığı için. Sıkıştırılmış pamuk veya sünger veya da sert bir yün yatak :)