Brn_cnn Selvacar oğlumu 40+1de kendi sancisiyla açılmasıyla doğurdum. Şimdi kızımı bekliyoruz 34haftalik olduk bakalım o ne zaman teşrif edecek😂
gulnurkrms Selvacar 37+5im ilk kızımı 37+0da doğum yaptım bakalım bu ne zman gelecek bende sabırsızlıkla bekliyorum hem biran önce doğurmak istiyorum hemde çok korkuyorum
Hizligonzales Selvacar 36dayim oglumu 38+3 te dogurmustum ins buda 40lari bulmaz😁 saglikla gelsinler tabi onceligimiz ama artik dayanilacak gibi degil🤦🏻
chefmom Selvacar 39+3 bende sanki akşamdır sancılarım başladı gibi hissediyorum belimden kasıklarıma vuran ama gaz sancısı gibidir tam anlayamadım bu gece nasıl geçecek bakalım 😇
Bhrbhr20 39+3 um bende..Doktor maksimum 1 hafta beklerim sonra suni sancı verelim dedi…Acaba suni sancı olursa süreç dahami uzun ve zor oluyor:(
Honeybaby_ Bhrbhr20 Öyle düşünmeyin zaten belli çekilecek bir sancı var suni veya değil üstesinden gelirim diye bakın sonucunda kavuşacaksınız inşAllah pozitif olun🌸
Ysmnsmm 39+4 üm gece yarısından beri sanki adet ağrısı çekiyorum uzun süre geçmiyor bu doğum başlayacak demek mi acaba