Nuraydiyebiri İlk kayıt için gittiğimde bana birkaç tarih vermişlerdi. Ben şimdi hatırladım ve ilk yazdıkları tarihi 1 hafta geçmiş. Gitmedim arayan da olmadı beni. Sorun olur mu gecikmesi?
Smyyglgn54 Nuraydiyebiri 20.haftamda gittim. Verilen zamanda gitsen iyi olur. Onlar seni degil sen onları takip etceksin canım. Aramazlar.
zge_frdi Nuraydiyebiri ilk 20 de gittim ikinciyi 28 de çağırdılar gittim 32. Haftada da genel kontrol icin çağırdı aşı falan yok dedi genel bir kontrol dedi
Tugbamete Nuraydiyebiri ben sadece 19 haftalıkken tetenoz aşısının ilk dozunu bide 1 ay sonra 2.dozunu oldum başka aşı da söylemediler bidahada sağlık ocağına hiç gitmedim gitmek gerekiyor mu acaba
SevCem Nuraydiyebiri ben bugün gittim kontrole 17 haftaligim. 0cak ilk haftası 1.doz, şubat ilk haftası 2.doz tetenoz aşım var. 35. Haftada da tekrar kontrol e çağırdı. Takip kartı hazırladılar
Crnn3871 Tugbamete evet gitmen gerekiyor aşı kartı çıkartmadılar mı sana mesela ben son dozu vurulduktan sonra tekrar Doğumdan 3,ay sonraya yazdılar bana
SevCem Deletedmom308 kiloma, tansiyonuma baktı. Kan ve idrar tahlili aldı. Bebeğin kalp atım ritmine baktı. Epey ilgilendiler yani :)
zge_frdi Deletedmom308 boya kiloya tansiyona bakiyorlar. Ben devlette yaptırdığım tahlilleri dosya seklinde her gittigimde götürüyorum bana herhangi bir tahlil yapmadilar. Aşı varsa onu yapıyorlar doplerr dedikleri aletle bebeğin kalp atışını dinliyorlar birde
Tugbamete Crnn3871 aşı kartı verdiler ama 2.doz olcan dediler başka bişe demidiler bi sorayım olmazsa kendi doktoruma da
Crnn3871 Tugbamete o aşı kartının sende durması lazım Allah esirgesin bişey olduğunda gösterebilesin bende kendim istedim öyle verdiler unutuluyo takip için çok önemli canım
BehiyeGrel Nuraydiyebiri Sorun olmuyor ben de bi hafta geciktirdim hatta ikinci doz olmam gerekiyor oda gecikti 3 gün yarın gidip olacağım o kadar problem olduğunu düşünmüyorum ..
Nuraydiyebiri BehiyeGrel bugün gittim sordum 20. Haftada gel tüm tahlil aşı işlemlerini yapalım dedi. Çok teşekkür ederim mesajlarınız için 💛
Ozderr Nuraydiyebiri beşinci ay ortalama 20.aya denk geliyor bana arayacağız seni dediler aranmasam da aklıma zaten