hlalclky1 Kızlar bugün sabah kan verdim saat 12 yi geçti hala e nabızda görünmüyor ne zaman düşer sisteme uyuyamıyorum
Glcn12 hlalclky1 sağlık ocağının sitesinden bakın eğer doktor onaylamadıysa e nabızda çıkmaz ben her zaman öyle bakıyorum hemen Beli oluyor
ela23_ hlalclky1 e nabıza bakarak hareket etmeyin öğleden sonra 3 gibi kan verdiğiniz yere gidip öğrenebilirsiniz çünkü bende verdim sabah 2 gün boyunca e nabıza düşmemişti eminim sizinde kan sonucunuz çoktan çıkmış ama e nabıza düşmemiştir🙄
hlalclky1 Sibel01ezgi offf kadın demişti ki 12 yi geçince çıkar çoğu yerde aynı güm bile çıkıyor insan sabırsızlanıyor bilseydim acile giderdim
Glcn12 hlalclky1 mesela ben konya sağlık ocağı kan sonucu diyip giriyorum orda tc felan istiyorlar giriyorsun pdf olarak indir bu kdr
ela23_ hlalclky1 ancak kan verdiğiniz yere gitmeniz gerekiyor sizi çok iyi anlıyorum aşırı heyecanlısınız ama tek çare maalesef bu şekilde🥺
hlalclky1 Glcn12 bende yaptım ama merkezi laboratuvar sistemine yönlendiriyor orda da kayıt no girmem lazım ama barkodumu bilmiyorum
Havvanur-kocak hlalclky1 tahlil sonucu yaz googleye bı kaç siteden bak sadece TC ve doğum tarihi giriyorsun hemen çıkıyor e Nabiza geç düşüyor
Zeyy76 Ben saglık ocagında verdıgımde gelmeme gerek kalmaz e nabızdan bakarım demiştim doktoruma ama doktor her test e nabıza düşmüyor biz bi dilekçe yazıp vermemız gerekıyor demıstı. Belkı sızın de öyledir benim basıma geldı oyle
1Anneadayiiii hlalclky1 nerde yasiyosun bilmiyorum kuzum ama bizim olduğumuz yerde sağlık ocağında kanı bekletiyolar akşam üstü gönderiyorlar hastaneye ondan geç çıkıyor sonuç mesela bugün verdiysen yarın öğleden sonra cikiyo