Nurdemirr Geceleri özellikle mide yanmasından uyuyamıyorum benim gibi olan hamişler çözümleriniz neler ?
babylook Nurdemirr bende aynı şeyi yaşıyorum uykumdan uyandım migdem acıyor artık şurup bile işe yaramıyor😕
hulyaca Nurdemirr ben de bugün 29+0 oldum. Benim sorunum da çatı ağrısı. Uyuyamıyorum. Sağa sola dönmek kalkmak çok zoooor 🥲
Tugrann-annesi0404 Nurdemirr Canım ben de o yoldan geçtim salatalık dene iyi geliyor yastığını da yüksek tut oturarak uykuya dalmaya çalış
Sonbahargeldi Nurdemirr akşam 8 den sonra ağır yemek yemeyin sadece meyve yoğurt süt tüketin yemeğe devam edildiği için yanma hissi daha çok oluyor
Nurdemirr hulyaca Allah hepimizin yardımcısı olsun dediğin gibi sağa sola dönmek eskisi kadar kolay değil artık 🫣
babylook Nurdemirr doktoruna sor canım bana şurup verdi ama bir faydası yok ateş çıkıyor migdemden uyuyamıyorum asla😔
Nurdemirr babylook bugün doktorum ilaç verebilirim dedi bende dayanılır şuan için dedim gene gittiğimde sorarım olmadı geçeceğini sanmıyorum ama bir umut çok fena
Nurdemirr Sonbahargeldi ben akşam 6dan sonra yemeyi içmeyi kesiyorum sadece canım meyve çekerse yerim ama yanma devam ediyor
Sonbahargeldi Nurdemirr daha çok genetik o zaman tamamen yapısal bir durum inşallah tez zamanda geçer
Tugceliko-19 Nurdemirr canım aynı haftadayız ben de aynı kulaklarımın içine varana kadar yanıyo resmen gavıscon mide ilacı al 1 yemek kaşığı bitsin bu acı bana da dua edersin :)
Nurdemirr Tugceliko-19 benim gebelik öncesindede mide rahatsızlığım vardı gavıscon hiç bir işe yaramıyor bende ama tavsiyen için teşekkür ederim ☺️