Cansut20 25-30 gün önce giden arkadaş 2200 TL ödüyor toplamda kart geçtiği için. Çağrı güven yazın arama yerine en üstte çok yorumu olan postu açın okuyun tek tek😄bugün giden nakit 1500 ödüyor.
Cansut20 Minikmucizelere nasıl yeni değişsin ki 25 30 gün önce giden 2200 ödüyor kart geçtiği için size bahsettim kafalarına göre mi alıyorlar bu ücreti anlamadım ben
Minikmucizelere Egemoms1303 niye boyle farklı acaba ücret hic anlamadim Bide denipole sorabilirsiniz orayada 1500 demislerdi doktorun adini bilmiyorum ama
meryem-3568 Tekden de serkan yurtseven var bide özel saglıkta yunus aydın var canım bide onları ara ☺️ @Egemoms1303
Egemoms1303 meryem-3568 teşekkür ediyorum arayayım 🙃 özel saglikta ayse secil e gdiiyorum da hastanede detayli cihaz yok dedi yunus bey yapiyor mu bilmiyorum bi sorayim sagolun ♥️
Egemoms1303 Cansut20 evet ya herkes 1000 1500 diyordu 1 hafta icinde 1500 2000 oldu. Haftalarımız dolmadan 3 yapacaklar 😒
Cansut20 Egemoms1303 Ben normalde üniversitede doçente muayene oluyorum. Memnunum kaldım 2 tane farklı doktora muayene oldum simdiye kadar. 2si de iyiydi. (8.haftada 12.haftada.) Ücret olarak da ozellere göre makul. 265 TL muayene ücretleri. Docentlerin. Detaylı için de orayı düşünmüştüm ama burdan bir arkadaş yukarda yorumu var hatta (Tekdene sorun diyen kişi) oraya gitmiş hiç memnun kalmamış sonra da Tekden de yaptirmis tekrar ayrıntıliyi. Ünwde çok kısa sürmüş fotoğraf falan da vermemiş o yüzden vazgeçtim.
Egemoms1303 Cansut20 bende araştırdım biraz kimisi çok memnun kimisi hic degil o yuzden kararsız kaldi mcok vaktim yok o yüzden karar verip randevu alacağım 🙂
Egemoms1303 ekc evet doğrudur Cihaz olsa kadın doğum uzmanlarida yapiyor demisti Seçil Hanim 🙂 hastane olarak Çağrı Beye yönlendiriyorlar 🙂
ekc Egemoms1303 Evet öyle , denizlideki perinatologları gezdim diyebilirim çağrı hoca, babür hoca, nazan başak hoca en iyisini çağrı hocada buldum açıkcası ama bütçe meselesi ona gitmek☺️