Egemoms1303 Selâmlarr 🥰 Denizli’ de tavsiye ettiğiniz detaylı ultrason muayene yada hastane var mı ? 🥰
Silaa_bcr Egemoms1303 prf.dok.nazan başak yıldırım özel muanesi var ama çok bilgili bir doktor ben ona gidiyorum tavsiye ederim.
ekc Egemoms1303 gebeliğim yaşayanım yok maalesef, bu gebeliğimde çok doktor denedim. Nazan başak hoca, babür hoca en güzel ekranı olan çağrı hoca ama tabi bütçe müsaitse🌸
Cansut20 Egemoms1303 ilk doğumda Çağrı Güven ’e gittim. Memnun kaldım. Şuan 18+3 2.hamilelik 2 hafta sonrası için Ultrapark’a (Devlet hastanesi arka girişinin karşısında) gitmeyi düşünüyorum Dr Cengiz Çankal değişmediyse ücreti 1500dü
Ebus2045 Egemoms1303 ilk hamileliğimde çağrı güvene suanki hamileliğimde Dr Nazan başak Yıldırım’a gittim ikiside iyi ve bilgililer canım tavsiye ederim.
Cansut20 Ebus2045 az kalmış doğuma hangi doktorsnuz gidiyorsunuz normal muayeneye ? Sağlıcakla doğsun bebisiniz inşallah 🤲
Ebus2045 Egemoms1303 1.200 du yanlış hatırlamıyorsam canım hatta önce çağrı hocayı aramistim onun fiyatı daha yüksek gelmişti bende başak hocaya gitmiştim. Şuan kesin 2000 olmustur
Egemoms1303 Ebus2045 @Cansut20 Bende Ayşe Seçil Özban a gidiyorum da detaylı için Çağrı Güven önerdi ben baska secenek var mı bi bakayım dedim 🥰
Ebus2045 Cansut20 çok saol canım ben ilk dogumumuda cerrahta Suat gençlerde yapmıştım. Simdikinede gene Suat beye gidiyorum çok memnunum kendisinden
Egemoms1303 Ebus2045 ben kardeşi Mehmet Gencere gitmeyi çok istemiştim bir türlü randevu bulup gidemedim sonradan özel sağlığa gectim 🤭
Ebus2045 Egemoms1303 kardeşini bilmiyorum canım ama Suat beyden çok memnunum yani ilk dogumumdan sonra hiç zorluk çekmedim o yüzden tekrar Suat beyi tercih ettim umarım buda ilki gibi güzel geçer hepimiz sağlıkla kavusalim İnşallah 🤲❤️