Gamze4127 edasontr sağlıkla gelsinler. Biri kız biri erkek olursa mis😂🌸 bende ikiz gebelik başladı ama birinde bebek gelişmedi maalesef tek kaldı ikiz farklı duygu ya
Denizim921 edasontr bende ikiz hamileyim 17+3 benim keselerden birisi yuvarlak birisi ovaldı cinsiyetleri kesinleşti bir kız bir oğlan sizin de gönlünüzden geçen neyse o olması dileğiyle
Nurrdmr15 edasontr hayırlı olsun benimde ovaldi iki kesemde çift yumurta ikizi kızlarım oldu 1 haftalık olduk şuan Rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bence biri kız biri erkek gibi ☺️
OnlyBaby Ay ikizlerin oluyoorr 😍 yeni gördüm canım çok mutlu oldum ee 3 günlük o kadar yüksek betaya göre kesindi yani 😅 sağlıkla büyütürsünüz inşallah
edasontr Denizim921 ikinci fotoda benmde oyle baksana biri yuvarlak biri uzunsak acaba varmı sizinde 5 haftalık fotosu varsa atablrmsnz
Aminealeyna edasontr ya canim simdi senin sayfandakileri okudumda benimde regl tarihim 4 gun gecince 4859 okdu deger doktoruna son adet tarihim 26 agustos dedim yok ya degildir eminmisin agustus olduguna temmuzdur dedi degeri duyunca acaba benimdemi ikiz 🤭