gulciiinmomm Canım annişler iyi geceler 🥰 Bugün 8+4 olduk Normalde şimdiye kadar hiç bir mide bulantısı yoktu ama 3 gündür her sabah Resmen yeşil Su istifa ediyorum sizlere de oldu mu normal midir acaba
Kiwitoveannesi gulciiinmomm bende öyleyim canım bende cuma günü tam 8 haftalık olucam yesil safra istifra ediyorum ilk ondan başlıyor kabus zaten bidaha yatana kadar sabaha karşı beni 5te 6 da kaldırıyor sagolsun
Yenibirannee gulciiinmomm evet mideniz bos oldugu icin yesil ve sari seklinde olmasi normal. Doktorunuzdan ilac isteyebilirsiniz iyi geliyor biraz
busrakirisci gulciiinmomm daha dur bacım hele yiyeceklerden tiksin hem acıkıp hem bisey yiyeme o zman başlıyor asıl .. bide mide bulantısı gece tuvaletten çıkamamak.. şimdiden Allah yardımcın olsun .. normal bunlar. 🤭 hayırlı olsun❤😀
Enas2365 gulciiinmomm yataktan kalkmadan tuzlu kraker leblebi vs atıştırın biraz bekledikten sonra kalkın. Aç karna kalkarsanız kusarsınız. Başucunuzda atıştırmalık bulundurun. İnşallah hafif atlatırsınız. Kusma değil de yiyeceklerden tiksinme daha kötü. 18. Haftadayım ilk haftalarda tiksindiğim yiyecekleri düşününce hala fena oluyorum.