Rabiamiyy Kızlar yardımcı olur musunuz ilk belirtirlerinizde göğüs sancılarınız ne zaman başladı gebeliği öğrenmeden mi öğrendikten sonra mı
Sedefkitir Rabiamiyy ilk gebeliğimde göğüste hassasiyet yaşamadım hiç suan ikinci gebeliğim göğüs hassasiyetim var
Sevgi56 Rabiamiyy adetim geçtikten sonra göğüs ağrısı ve yorgunluk olmuştu. 3-4 günlük gecikmeydi sanırım. Öncesinde sadece adet ağrılarım vardı
1prensesannesi__ Rabiamiyy ilk gebeligimde adet gunumde adet sancim az vardı adet olmadim ertesi gun test yaptim cikti arada bas donmem vardi geri kalan ne varsa 4. Ayda basladı doguma kadar devam etti 2 aydir 2. Bebegi dusunuyoruz cok belirti aradim ama artik vazgectim qdet gunum gelene kadar belirti aramicam
Rabiamiyy Sevgi56 canım benim regl geçmedi 10 gün falan var ve 3-4 gündür göğüs sancısı var şişmişler ve ağrıyorlar bu belirtinin bu kadar erken olması normal mi benim ilk gebeliğim olacak çok bilgim yok malesef
Gmzgkck_ Sadecee karın ağrım vardı ama çok siddetliydi is yerindeki 1 arkadaşım 2 cocugumuda böyle öğrendim sen hamilesin dedi durdu 1 hafta boyunca imkansız dedim 1 hafta sonra ağrılar dahada şiddetlendi acillik oldum ve hamile olduğumu öğrendim
Rabiamiyy Gmzgkck_ bende de çok fazla karın ağrısı var aynı zamanda çok tuvalete çıkma ve göğüs sızısı da ama bilmiyorum idrarda çıkması için erken regl 10 gün var belirti olması için erken mi
Donthappymom Rabiamiyy belirtin psikolojik canım adetine daha çok var 🥲 bence adetin gelene kadar bekle geçerse günün öyle ümtlen ben de senin gibi hep acaba mı dedim ama olmadı 🫶
Rabiamiyy Melisss12 üşüme ve Arada sıcak basma da oluyor evet ama herşeyi gebelik belirtisine yormak istemiyorum yoksa kafayı yicem ahahah
Gmzgkck_ Rabiamiyy valla benim ağrılarda 10 gün önce başlamıştı en son adet günümde dayanilmayacak dereceye geldi ayağa kalktığımda çok fazla sancim oldu ise gidemedim doktora gittim. Tam adet günümdü. Yumurtlama günüyle alakalı sanırım olabilir yani
64Demet64 Basinda olmadigi gibi suanda belirti felan yok belirti aramayin haftaya dogurucam hala inanamiyorum🤣🤣
Dogan-ca29 Rabiamiyy benim adet tarihim daha gelmeden bir hafta öncesinde falan göğüs hassasiyeti başlamıştı.. adet yaklaşınca hep olurdu zaten ama bu farklıydı daha fazla ağrı hissettim. Sonra adet günü sanki adet olacakmış gibi karın ve bel ağrısı yaşadım olmadı bu gün geçti yarın yarın olmadı öbür gün diye diye ben tam bir ay oyalanmıştım🤭 bu bir aylık sürede göğüs hassasiyeti hiç geçmedi ama
hopefortomorrows Rabiamiyy gebeliği öğrenmeden önce sırt ağrısı, göğüslerde hassasiyet vardı. Adetime bir hafta kala başladı bu belirtiler
Dogan-ca29 Pitircikkus 5 yıllık evliyim ilk iki yıl düşünmedik bebek. Ama sonra ki 3 yıl çok zor geçti her ay hüsran her ay hayal kırıklığı artık takmamaya başlamıştım… amaaan yine gecikti işte gelir canı istediği zaman dedim meğer gelmeyecek mis 🤭 birde deprem zamanıydı çok etkilenmiştim ben hiç aklımın ucuna dahi getiremedim hamilelik ihtimalini
Pitircikkus Rabiamiyy benım de asırı karın sıskınlıgı oldu 6 aylık hamıle gıbı oldu karnım gogus ucum hem cok sıcak hemde acıyodu 10 gun once baslar mı bılmıyorum benım adetten 5 gun once falan baslamıstı
Pitircikkus Dogan-ca29 hep dıyorlar ya burdakıler düşünmeyı bıraktıgın an oluyor dıye masallah ne guzel Rabbım saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasıp etsın ne kadarlık bebegınız😊