sao94 Merhaba geçmiş olsun 23+6 günlükken bebeğim doğdu sancım oldu ve kanamam fazlasıyla vardı bebek kanala girmişti ben hastaneye 23+2 de yattım 23+6 da doğdu bebek hep sonda vardı tuvalete bile gidemiyordum bezleniyordum hastenede küvezi olan bir hastaneye sevk edildim bebeğim 600 gram doğdu 46 gündür yaşam mücadelesi veriyor moralini yüksek tut sakın kendini üzme sakın bana doktorlar 1 saat yaşamaz dediler ümit olarak yüzde 1 bile fazla dediler sürekli kalp atışını dinleyip resmen bebeğin ölmesini beklediler çünkü kaldığım hastanede küvez yoktu sevkte etmiyorlardı hastneler de bebek küçük diye kabul etmiyorlardı.Ama canım oğlum hayata tutunmaya çalışıyor suyum gelmedi benim ama çok fazla olumsuz şeyler yaşadık. 475 grama kadar düşmüştü kilosu doğduktan sonra yavaş yavaş kilo almaya başladı diyeceğim şu ki küvezi ayarlayın içinizde sağlıklı bir şekilde durabilmesi için çok fazla su tüketin elinizden geleni yapın şuan ne haldesiniz o kadar iyi anlıyorum ki hep dua et.Rabbim seni bebeğine onu da sana bgislasn