Odininmamisi Kızlar 1 saat arayla yaptım ilk test çift çizgi ikinci tek çizgi çıktı. Başına gelen var mı? 4 gün geciktim bugünle beraber 5 ama reglime 2 gün kala olmuştu ilişki ben ihtimal vermedim ama kafam karıştı 
Berna1365 Odininmamisi Hamilesin iki test arasındaki fark idrar boşalımı yüzünden olmuştur idrardaki beta HCG idrarlarda farklılık gösterir sabahın ilk idrarıyla yapman daha mantıklı ayrıca adetten hemen önce değil büyük ihtimalle en sonki adetinden sonra tutmuştur
Odininmamisi Berna1365 Tek ilişki oldu konuşup karar verdik ve korunmayı bıraktık bir ilişki oldu ondan öncesi yok 🤓
EsraDeniz123 Alttaki test bozuk gibi geldi bana bir daha yapmalısın bu testlerde böyle şeyler çok oluyor hızlı kit olanlar daha iyi
Odininmamisi EsraDeniz123 Bekleyeyim diyorum biraz daha belki regli olurum gerçi ağrılarım yerleşme ağrısı gibi geliyor ama emin değilim
11-11 Ben sabah ilk idrarımla pozitif çıkmıştı çok net sonra tekrar yaptım negatif çıktı kan verdim şu an 9 haftalık hamileyim aklınızda kalmasın sağlık ocağında kan vererek netleştirebilirsiniz
Odininmamisi 11-11 Resmen gidemiyorum oğlum 8 aylık insanlar dalga geçer diye gitmek istemiyorum bu arada not isteyerek korunmasız ilişki oldu şimdi linçlemesinler küçücük bebeğin var vs
Berna1365 Odininmamisi hiç bilinmez adete yakın tutma ihtimali neredeyse yok ama Allah’tan gelen birşey testin yanlış çıkma ihtimali de var ama ilk idrarla yap sonuç daha net çıkar
EsraDeniz123 Odininmamisi zaten hamilelik belirtileri de adet ağrıları gibi oluyor bende de öyleydi 5 haftalikken tesadüfen kanda öğrendim benimki de bu testlerde hiç çıkmıyordu mesela o yüzden guven olmuyor bence çok
Odininmamisi EsraDeniz123 Heyecandan sürekli çişim geliyor ben ikinci çocukta bu kadar heyecan yapmam diyordum ama şimdi kendimi bir tuhaf hissediyorum
EsraDeniz123 Odininmamisi inşallah vardır o zaman 🤗 banada öyle olmuştu sürekli test yapıyordum reglim çok gecikmisti ama çıkmıyordu 8 haftalikken bile çıkmamıştı benim