Sabah suni sancı alıp doğuma girecektim. 8.30 da yatışım yapıldı. Doktorum açıklık kontrol etti. 5-6 cm açıklık, sancılar güzel, bebeğin kafası baya aşağıda her şey uygunnnnn derken doktorum yüzünün döndüğünü normal doğum olmayacağını söyledi. Normal diye geldim. Kimseye de söylemedim suni sancı alıcam diye. Apar topar 10 dk içinde giydirdiler damar yolu açıldı nst yapıldı direkt 10 dk içinde doğumhaneye götürdüler. Eşimin otoparktan gelmesini bile beklemediler o kadar acil yani. Kocam da kocam tutturdum doğumhanenin kapısında bekledik hemen girdik. Spinal istedim. İğne hiç acıtmadı. Hemen uyuşukluk geldi. 5 dk içinde bebeğim doğdu. 15-20 dk dikişler sürdü. Acı hiç yok korkmayın. Baş ağrım olmadı. Belim karnım ağrıdı. Şiddeti azıcık yüksek ishal kabız regl ağrısı gibi. 38+6 , 3950 kg 53 cm dünyaya geldi oğlum. Sütüm hemen geldi. Sağ göğsümü tutuyor solu pek tutmuyor ama halledeceğiz inşallah onu da. Onun harici ayağında yamukluk varmış, çok üzüldüm. Yarın ortopedi görecek. Bütün duam dileğim isteğim oğlumun iyi olması yönünde. Bakmaya bile kıyamıyorum. O kadar güzel ki. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. ❤️❤️❤️