gamzee07 @duygubdmr ay canım benim bende çok isterim son zamanlarım gelse alsam diye iyi düşünün kötüyü çağırmayın hiç bir zaman güzel günlerin olsun bebeğin le pozitif doğumun olsun 🥰🙏🏼🙏🏼✨
elifserra00 15 günümüz kaldı çok şükür 🫶🏻 hem bir an önce doğsun istiyorum hem de bir daha çocuk düşünmediğim için son günlerin son hareketlerinin tadını çıkarayım diyorum 🥹
gamzee07 @elifserra00 canım eğer ilk se kardeşi olması çok güzel birşey olur berber büyüp oyanarlar 🌸🥰🙏🏼
elifserra00 gamzee07 5,5 yaşında bir oğlum var ona arkadaş olsun diye yaptık ikinciyi de 😅 bir kız bir oğlan kapatırız inşallah bu defteri, Rabbim isteyenlere versin artık 🥰
Oznurckr gamzee07 uygulamaya göre son 9 gün, odası beşiği bebek arabası puset i hastane cantası herşeyi hazır oğlumun, rabbim saglıkla kucagıma almayı nasip etsin
gamzee07 @Fatma_yalcinkaya maşallah güzel düşün olur herşey güzel doğumun olsun Allah sana bağışlasın
Mmnj gamzee07 bnde 98 3 gün var aramızda sezeryan olcm belki senden de önce doğurur sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz bende çok yavastan kıyafetlerini yıkamak ile başlym kardeşin kücük lerini giyck alcaklrm da var tabiki🥰😇
M-Y2020 gamzee07 ayy son 99 da sezeryan olacak ilk doğum da korku vardı bunda çok. Heyecan var bacak ağrısı çok rahatsız ediyor
Nuraaa Svd12345 bende de son 82 ama sankı gun gun daha da agırlasıyorum cok yormaya basladı 99 kaladan bu yana
Svd12345 Nuraaa aynen öyle hatta eşime dyorum çok yoruyor şimdiden ağırlaştım . Gece dönmekten uyuyamıyorum. . Allah’ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 razıyım ♥️