Cansu2018 Kizlar merhaba ben sezeryan dusunuyorum. Henuz cok erken daha 7 haftaligim ama sonda olayini duydum. Nasil bisey agri sizi oluyor mu ? Bazi doktorlar takmiyormus bazilari takiyormus doktoruma henuz danismadim
Busbus Cansu2018 sonda mecburi takılıyor anesteziyi aldıktan sonra takmalarını ısrar edersen hiç acı duymazsın canım
Sonay Cansu2018 bana anestezi almadan taktılar oylre bi anlık bi acı hissediyorsun benim çıkartınca çok acımıştı . Ikinci sezaryen olcam inş takmazlar 😔
Mir Cansu2018 benim son an sezeryan olmuştu hastaneden çıkarken hemşire geldi çıkarttı hiç haberim bile yoktu masadayken takıyorlar sonrasında gelip takıp o acıyı vermenin ne anlamı var ki
Busbus Sonay benim arkadasıma anesteziyi vermeden takmaya calışmışlar özel hastane bide .arkadasım asla taktırmam uyuşturun öyle takarsınız saniyelik işlem demiş izin vermemiş onlarda uyuşturduktan sonra takmışlar ..bende öyle yapıcam ısrar edicem uyusturmadan takmayın diye
Sonay Busbus banada özelde oyle Yaptılar ilk olduğu in bilgim yoktu olsaydı bende uyuştuunca taktırırdım çok iğrenç bişey ya nefesin gidiyo resmen 😔 bende ikinci sezaryende oyle düşünüyordum ama özel olmıcak oyuzden ilgisizler çok korkuyorum 😭
NuseybeNurrnsoy En korktugum şey bu maalesef takılmayanını duymadım 🙁 uyuşunca takılsa da kendindeyken çıkıyor maalesef o acıyı da yaşayacagız sanırım 🙁