guzelanne01_ Kızımdaki doktorum 6 aylıkken başlatı Böyle doğru bulmuştu ama 13 yıl geçti yine götürecem doktorumuza danışacam ama siz bu konuda ne düşünüyorsunu ne zaman başlattınız…Bebeğimde 3 aylık
HilalYlmz guzelanne01_ Oğlum da süt ve süt ürünleri alerjisi vardı ben diyet yapıp emziriyordum sanırım kilo kaybı olmasın diye bu sebeple 5.ayda tadımlara başladık 6.ayda artık ek gıdayı baya baya tüketmeye başlamıştık
Paramedik16 guzelanne01_ benim ikizlerim 2 ay erken doğdu 6 aylıktı başladığımızda ama düzeltilmiş olarak 4 aylıklardı doktorumuz takvim yaşına göre başlıcaz demişti 5-6 aylıkken bebek hazırsa başlanıyor genelde bunada bebeğin takibini yapan hekim karar vermeli bence
Agg0207 guzelanne01_ 6. Ayimizda başlamıştık tadimlara herşeye kızım çok sevmişti hiç birseyi reddetmedi yine 6. Ayında baslarim ikinci bebegiminde
guzelanne01_ HilalYlmz ozaman yine doğru olan 6 ay sanırsam tatırmaları ben yapıyorum zaten hatta şimdiden çünkü kızımda çok sorun yaşadım anne karnında bile ekmeği dışardan yemedim sadece sağlıklı doğal şeyler tükettim İlk 6 ay asla tatma dahi yapmadım 3 yaşına kadar gıda reddi yaşadık midesi bulanırdı
guzelanne01_ Paramedik16 erken doğumlarda herşeyleri farklı oluyor …6 aylıkken mantıklı demekki ama 6 aylık olana kadar tatırmak şart kızımda gıda reddi yaşadık çünkü Tabi 4 aylık olsun doktorumuza gidecez
Minigininannesi guzelanne01_ bana çok erken geliyor sonuçta çocuğun bir gelişim süreci var. Tabi doktorla ilerlemek en güzeli
Eemoom guzelanne01_ 6. Ayda başlanması doğru genelde. Dünya sağlık örgütü de 6. Ay diyor. Bebek artık tam anlamı ile oturmaya başını dik tutmaya başlıyor. Bağırsakları sindirime daha uygun vs. Bazı durumlarda doktorlar erken başlatıyor. Ama haricinde 6. Ay olmalı bence. 6 aylık olunca başladık biz
Nazlimom guzelanne01_ mama içiyorsa 4. Ay sonunda başlatıor anne sütü alıyosa 6. Ayda başlanıyor bizimki 6. Ayda basladı
Seymoshh guzelanne01_ 4 çocuk annesiyim hepsindede 6.ay da hafiften tadımlara başlamıştık kilo alımları güzeldi sağlık ocağında takipleri yapılıyordu bilhassa bekleyelim acele etmeyelim demişlerdi hep ebeler özellikle ilk 6 ay sadece anne sütü tavsiye ediliyor ama devam sütü kullanan bebeklerde daha erken başlatılabiliyor