Mihriii-98 ben Kemal beye gittim ama Elif hanimla dogum yaptim bayramda.
Kemal bey cok tatli cok nahif bir doktor , gereksiz tum masraflardan uzak tutuyor ayrica hastasini. Evhamli bir doktor degil bu iyi birsey ama olmadigi icin bize ilgisiz alakasizmis gibi geliyor. Kendi teliyle ulasamadim hic vermemisti telefonunu hani o konularda belki hosunuza gitmeyebilir ama odada yataga yatarken bile elinden kolundan nazikce tutar sarilir cok tatlıdır diğerleri dangoz gibi yatiyorsun da elini surmuyor o karinla. Nebilim
Elif sahin de bi boyle bazennbirsey diyecek gibi bakiyor ama demiyor dumduz bakiyor ajdjs ama cok tatli minnos bi doktor , ben dogumumu onla yaptim. Sakin biri , hakkinda olumsuz cok sey okumustum ama asla ktilmiyorum bence gercekten minnos bir doktor , o surecte iyi geliyor insana boyle tatli bir doktorla ilerlemek.. sordugunuz her seye cvp da veriyor guzelce. Ilgili alakali ben sevdim.
Ha tugberk guclu vardi ki dorugun en mükemmel en harika en bitanecik doktoruydu o simdi acibademde , imkan varsa ona gidin o bu dunyanin en iyi doktoru genc bi doktor.
Boyle iste