MASALMYRA Ya hanimlar su cati muayenesini neden bu kadar abarttiniz ki?insanlari bosu bosuna neden endiselendiriyorsunuz??yazik,yapmayin bunu hemcinslerinize....asiri basit bir islem...korkmayin sakin kizlar...
ZeynepEdaa MASALMYRA ciddi misiniz ? Normalde canim çok tatli iğne yaptirirken bile ağlayan bi insanim çok korkuyorum o yüzden acı eşiği farklı oluyor ya her insanin ben kesin zorlanirim diye düşünüyorum doğum Nasil yapicam onu bile bilmiyorum 🤦
Yasemiinny MASALMYRA benim ablam kadar canı tatlı olan yoktur acı eşiği düşüktür geçen gün çatı muayenesi oldu ve hiçbir acı hissetmediğini söyledi bende onun sayesinde rahatladım :))
Gulsummldr MASALMYRA bilmiyorum seninki nasıl geçti. Tamam dayanılmayacak bi acı değil. Bi dakika bile sürmeyen bi işlem ama. Gerçekçi olmak lazım. Acıyo canın
Momofthemert Yani dünyanın en kolay işi değil bence ☺️ Ama bencede zor veya acı veren bişey değil hamilelik döneminde bu bölge hassas oldugu ve biz böyle şeyler duyup korktuğumuz için kasılıp acı hiisediyoruz ben doğumdan önce bir iki kez çatı muayenesi olmuştum çok rahattım ve canım acımadı ama doğumu başlattığımız gün sürekli muayene oldum ve suni sancıdan yorulmuştum kastım o zaman biraz acımıştı ama aman aman bi acı değil korkulacak birşey değil gerçekten de..:
Tomrisinizi Aci degilde utanma hissini asmam lazim 😓 acisa da umrumda olmaz ama o vajinal muayene kismi beni cok utandiriyor onu asamiyorum allar basiyo yanaklarima 🤦♀️