Gizemavs Kızlar merhaba 19 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak Doktorum 16. Hafta itibariyle hareket hissedebilirsin demişti ama ben 19da hala bir hareket farketmiyorum Acaba kasık ağrısı gibi şeylerle mi karıştırıyorum yoksa daha vaktim var mı :(
060321 Gizemavs bende hissetmiyordum 21. Haftama girdiğim gün hissettim damar atması gibi oluyor,seyirmeler gibi oluyor sonrası hareketleri ve tekmeleri başlıyor. Bı kaç haftaya hissedersin net bı şekilde
Mucizem24 Haftam canım bende hissetmiyorum ve ilk gebelikte 23 te yeni yeni hissedenler bile var. Bence daha vakit var benim oğluşum ultrason da hep uyuyor hareket etmeyi pek sevmiyor😄
Melissaykn0 Ben 20. Haftama girmek üzereyim bende hiç hissetmiyorum hatta endişeliyim bir şey mi oldu diye insan birazda olsa hissetmez mi ya.. tek değilsin 😫
Tinii_minii_mom 060321 nerede oluyor genelde damar atması gibi. Acaba gerçekten damar atması mı hareket mi nasıl ayırt ettiniz ederiz
060321 Tinii_minii_mom damar atması zaten hissetinizde farkederseniz sürekli atıyor ama bebeğin hareketi olunca sürekli ard arda olmuyor ve damar atması a göre biraz daha kuvvetli oluyor göbekle kasık arasında oluyor ben sol tarafta hissetmiştim,21. Haftaya girdiğim günde bir bire tekmesini çok net hissettim karnım hareketlendi o an