Hsrt80 İkiz tek yumurta şükürler olsun 26+3 olduk ikiz doğum yapanlar yada günü belli olanlar kaçıncı hafta alıyorlar ben riksli gebelik perinotoloji takibindeyim 15 günde bir gidiyorum 18 bakalım Dr ne diyecek
ekc Hsrt80 Bende 18inde gidicem nasipse o zaman 17+6 olmuş olacağız, doktorum bana ilk hedefim 28 dedi sonra maksimumu zorlarız demişti.
Nurrdmr15 Hsrt80 geçen hafta doğum yaptım çift yumurta ikizi kızlarımı tam 37 de aldı doktorum Rabbim sizede vaktinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Hsrt80 ekc banada 30 hafta hedefimiz demişti tutabilgigimiz yere kadar bir problem olmazsa 36 sezaryan dedi ama çok durucakkarini zannetmiyiru. Çok zorluyorlar beni
ekc Hsrt80 Tahmin edebiliyorum ben bile zorlanmaya başladım, küçücükler ama kocaman karnım oldu tek duam transfüzyon olmasın ben yatmaya razıyım diyorum🌸❤️
ikizprensesannesi @ekc Sizinle konuşmuştuk bi kez transfüzyon şüpheleri olmuştu yok çok şükür değil mi nasılsın
ekc ikizprensesannesi Evet çok şükür yok o zaman bebeğimin birinin ensesi çok kalındı 3,5 çıkmıştı neredeyse doktorda down değildir ama transfüzyon olabilir bekleyip görücez demişti şükür sorun olmadı, fetal dna da temiz çıktı. Ama sonuçta tek yumurta ikizi sürekli kontrol gerekiyor ne olur ne olmaz diye. Açıkcası 2 sene önce çift yumurta ikizi bebeklerimi kaybettim 18. Haftada doğum yapmıştım o yüzden çok korkuyorum bir şey olucak diye
ikizprensesannesi @ekc Çoook şükür Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize inşaalllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
YigitHazal caniminikizleri bende tek yumurta ikizlerimi bekliyorum 32.haftadayim çok şükür. Sizin bebekler kuvezde kaldılar mi
guliii Bende çift yumurta ikizlerimi 34+4 de sezeryan oldum, 2000 kg ve 2600 kg doğdu küvezde kalmadılar, beş gün sonra sarılık ve kilo kaybı ile küveze alındılar şimdi iyiler 🤲🏻
GSevgi Merhaba bende tek yumurta ikizlerimi bekliyorum daha yolun başında sayılırız 13+3 olduk. İkili tarama yapmadı doktorum tek tek inceledi gerek duymadı ikizlerde değişkenlik gösteriyor diye. Zamanı gelince detaylı ultrasona gideceğim. Saçlarım çok dökülmeye başladı vitaminleri arttırdı sizde de öyle mi ?