Aysedgl O kadar vuruyor ki ben bile şaşırıyorum oturuyorum vuruyor yatıyorum vuruyor su içiyorum vuruyor müzik dinliyorum her turlu vuruyor sürekli ama normal mi acaba bebisi böyle olanlar var mıydı var mı? 😅😅😅
1_prensesannesii Aysedgl benim oğlum da öyle ama yeri şimdi geniş rahat hareket ediyor 30 dan sonra görürüm onu😅😅
19982023 Aysedgl ayy yeminle benimki de aynı . Tuvalete kosuyom her tekme de bir de . Çok yoruyor beni şimdiden 😂
nursultan00 Aysedgl yeri geniş annesi doya doya coşsun içerde ilerde yeri daralacak o kadar hareketli olamayacak :)
Feyzabeyoglu Aysedgl bende öyle. 26+2 haftalık olduk. İkinci gebeliğim buu oğlum gümbür gümbür geliyorum diyo resmen😅 Kızım hiç böyle degildii😅
Aysedgl 19982023 bir tek ben degilmisim surekli.tuvalete giden koşan bana da hatta son aylarda değilsin niye bu kadar çıkıyorsun tuvalete diyorlardı demekki olabiliyormuş
Hsrt80 Aysedgl siz birde beni düşünün 26+3 ikizlerimle sabaha kadar sağ sol teknelerden karnımın içi sizliyor
19982023 Aysedgl ay yok aynı haftada sayılırız zaten . 25+3 benim birazcık eksik sizden :) ama yani sık çıkıyorum evet
Gulsahim Aysedgl bende 24 haftaligim canim benim oğluşumda öyle hiç durmuyor tarif ettiğin gibi sürekli bı tepik atma çabasında 😅😅