Hayallergercekolsun06 Arkadaşlar 14.haftaya girerken aniden nüksetti. Çok acıyor oturamıyorum yatamıyorum dönemiyorum. Kabızlığım yok birden bire acı içinde kaldım çok kötü memelemiş günden güne de büyüyor. Aramızda böyle bi sorun yaşayan var mı? Yarın doktora gideceğim ama sizin yöntemleriniz ilaçlarınız neler ?
Hatice_123456 Hayallergercekolsun06 maalesef ona bende bi çözüm bulamadım ama buz azıcık olsada rahatlatiyo
Kayaozge Hayallergercekolsun06 O durum bende de var ne yazık ki hatta inanın normal doğum yapacağım diye çok korkuyordum çünkü aşırı ağrım oluyordu ama doktorum bi krem verdi inanın o kadar iyi geldi ki anında yumuşatıyor beni o krem durduruyor valla
Bukra Hayallergercekolsun06 aynı sorun bende de 35. Haftada başladı bana kadın doğum doktorum progtolog krem önerdi iyi geliyo ama tamamen geçmiyor uyutmuyor bile doktora gittikten sonra tekrardan bizide bilgilendirirsen çok seviniriz
-mom- Hayallergercekolsun06 Merhaba, ağrı acı varsa genel cerrahiye gidilmeli demişti benim doktorum. Size de söylemek istedim görünmekte fayda vardır.
Hayallergercekolsun06 Hatice_123456 sıcak su dediler onu denedim ama hala çok kötü, buzu da deneyim ne rahatlatacaksa razıyım artık.
merwengin Benim arkadaşımda da vardı ozonlanmış kantoron yağını pamuğa damlatıp koyuyordu ya da her tuvalette parmağıyla biraz sürüyordu bayaa iyi geliyordu hamilelikte bi zararı var mıdır bilmem ama
merwengin Hayallergercekolsun06 Rica ederim inşallah sakıncası yoktur da kullanabilirsiniz sadece kokusu biraz kötü
Hayallergercekolsun06 Kayaozge size de çok geçmiş olsun, ne vermişti acaba doktorunuz. Artık gecem gündüzüm karıştı öyle bir acı. Kabızlıkta yok öyle çıkıverdi 🙁
merwengin Mucizeeeee1 Nioli idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor ben hamilelikten önce de kullanıyordum şimdi de kullanıyorum tavsiye ederim
Kayaozge Hayallergercekolsun06 Evet evet bende de kabızlık yoktu bir anda oldu. Procto-glyvenol diye bi krem ben hamile ikende kullanıyordum bi sıkıntı olmadı ama gerçekten çok işe yarayan bi krem zaten hemoroid kremi bu isterseniz doktorunuza da sorabilirsiniz
Hayallergercekolsun06 Bukra bana da progtolog verdi yolladı 😀 başka çözümü de yok galiba, hap falan da verdi genel cerraha gitmiştim ama hamilelikte alınmasını önermedi kendi doktorum şimdilik krem kullancam sadece, geçmiyor cidden çok sinir bozucu bir durum
Hayallergercekolsun06 Kayaozge bu dediğinizi de önerdiler evde vardı kremden, denedim biraz kesti gibi oldu ama ben daha yeni 14.hafta oldum ilk üç ay pek önerilmiyor bu krem o yüzden onu da sürmüyorum 😀 sefilleri oynuyorum
Bukra Kesinlikle çok kötü Bi durum uykudan uyandiriyor büyük ihtimalle daha önce olupta bebek aşağı baskı yapinca baskıyla çıkan Bi durum diye dusunuyorum çözümü olan cevaplarsa Cook mutlu oluruz
Hayallergercekolsun06 Bukra bebek benim 14. Hafta aşağı baskı yapmak için çok küçük değil mi ya ama birden bire çıktı anlamadım galiba bi çözümü de yok oturma banyosu falan önerdiler hepsini tek tek deniycem hangisi iyi gelirse yazıcam benimkine iyi gelen herkese iyi gelir öyle rezil durumdayım 😀
Kayaozge Hayallergercekolsun06 Aaa öyle mi ben son haftalarımda sürdüğüm için o yüzden önermek istedim size de 🥰
Hayallergercekolsun06 -mom- genel cerraha gittim ama o da hamileliğe uygun ilaç vermedi. Bi de kadın doğum hastanesinin genel cerrahıydı 😀