Ozgepir Esenler,bayrampaşa,gop,bağcılar,eyüp,bakırköy,bahçelievler doktor ve hastane önerisi Rica ediyorum🙏🏻💕. Haftadayım daha ikili testimi yaptırmadım . Ayrıca nipt testi hakkında düşüncelerini de belirtmek isteyenler varsa dinlemeye hazırım.☺️
Happy_123 Ozgepir merhaba ben Bakırköy incirli caddesinde özel kliniğe gidiyorum, doktorumdan memnunum ikili tarama testi yaptırdım nipt testine gerek duymadım
Aselbade Ozgepir Bağcılar’da doktor eray balcan var cok iyi işinin ehli bir doktor ekstra bende şuan hamileyim gopta oturuyorum ama sultangazide safak tıp merkezinde dr. Ayşin altın var oda cok iyi ben ona gidiyorum ilk hamileligimdede gittim simdi ikincisinede gidiyorum Beşyüzevler özel Şafak hastanesinde de doğum yaptiriyor
Feyza_d Feyza_d bugün ayrıntılı ultrasona girdim başka bir yerde çıkınca eşimle birbirimize de bunların hepsini aygun hanım zaten söylüyor dedik her muaynede detaylı bakıyor herşeye
ElifNilMom Feyza_d beni yanlış anlamanızı istemem ama keşke Aygün hanıma gözü kapalı güvenmeseniz, gitmeseniz.
Selindora Ozgepir Mehmet akgün türkiye hastanesinde var. Ayrıca belli günler balat hastanesinde de çalışıyor. Hangisi yakınsa ona gidebilirsin. Ayrıca kendisi perinatolog ve riskli gebelik uzmanı. Yani ayrıntılı ultrason ikili test vs ayrı bir doktora gitmeme gerek kalmıyor. Hepsini kendisi yapıyor ben çok memnundum.
Aybarssmom_ Biz Anadolu yakasına taşındık ama ondan önce bezmialemin eyüpsultan yerleşkesine gidiyordum sarı saçlı bir hanfendi vardı adını unuttum memnundum ondan hem temiz hem uygundu fiyatı
Seval2468 Ozgepir 2 dogumumuda Avrasya gop Atilla Okur da yaptım normal doğum olarak. Ayrıca 2. Oğlumda 2li test riskli çıkınca nift testide yaptırdım
Hevida Bağcılar güneşlide eray balcan özel kliniği var doğumları yenibosna safa hastanesinde yaptırıyor erdem hastanesi ve yaman tıp merkezinde olmak üzere iki doktor değiştirdim 3 aydır eray beyle devam ediyorum cok memnunum
fundactak Hevida bende aynı doktora gidiyorum gebeligimin en başından beri çok da memnunum eray hocadan 37+4 olduk ve pazartesi nasipse inşallah sezeryan dogumumuz var yanlız şafak hastanesi ile anlaşmalılar artık safayı bitirdiler benim dogumumda şafakda olcak
Metar Hevida erdem ve yamandan neden memnun kalmadınız acaba bende gönlüme göre bi hastane bulamadım:/ Eray hocanın muayenesi ne kadar acaba?
znkara Ozgepir ilk doğumumu gop medicalparkta yaptım doktorum ayrıldı ama hastaneden çok memnundum doktorlarıda iyi genelde
Simgealmira Ozgepir merhaba 10.haftadayım Dr.Agavni Tezel hocanın kliniğine gidiyorum çok çok memnunum❤️
Deli_hatun_7 Ozgepir Esenler Avicenna Ayşe elçin Hanım tavsıye ederim bide Bayrampaşa Rami hastanesı nehir bayram Hanım da çok iyi Rami hastanesi muayene ücreti sigortasız 1000 tl Elçin Hanım sigortasız 750 tl her ikisindende çok memnun kaldım🌸
Kbrnrmrt Deli_hatun_7 Rami hastanesi muayene ücreti 1000 mi oldu ya Doğuma yalın oraya gidiyorum ben. Doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz