Gulsahim Benim bildiğim sumak tüketimi sorun olabiliyormuş kan akışını hizandirip yüksek tansiyon riski olduğu için…sizlerde bildiklerinizi yazarsanız bilinçlenmis oluruz🥰😍 yanlış bildiklerimizi de tartışıp doğrusunu buluruz..hemde tanismiş oluruz kızlar
Enu1004 Gulsahim Neeee😱 sumak yasak mı?? Ben her gün salatada ve her sabah söğüşte tüketiyorum🙈 hem de limon da sıkıyorum bu sorun muymuş?
Ayshe19 Gulsahim sakaktat ürünleri yasakken gör ki kelle paça çorbası içtikten sonra bunun yasak olduğunu öğrenmem 😅 bir kereden bişey olmuyor ama sadece sürekli olmamalı mideye yiyen bile görmüştüm hamileliğinde şarap içende
Gulsahim Ddem bende herşeyi yiyorum canım ya 🤭 birazda ondan soruyorum.kusmam bulantım tiksinmemde olmadı hiç Allah ne verdiyse 😁😁
Gulsahim ebrulina 🥰🥰 dip balığı olduğu için içinde ki civadanndokayi sanırım düşük riski yarattığını biliyorum da hayırlısı ilk aserdigim kendileri olmuştu 🤭😁
Gulsahim ebrulina ilk aylarda yemiştim hafif bı kanama geçirdim gercekten etki eden o muydu bilmiyorum tabiki sonra daha yemeye cesaret edemedim
Gulsahim ebrulina ilk aylarda yemiştim hafif bı kanama geçirdim gercekten etki eden o muydu bilmiyorum tabiki sonra daha yemeye cesaret edemedim
Gulsahim Ddem çok şükür ki geçmiş balım ya benim hiç olmadı ben ilk zamanlar buldugumu indirdim doktor bana gebelik diyeti verdi öyle toparladım.tas olsa taş yicektim bende 24 haftalık oldum..sağ saglim bebislerimiz dünyaya gelsin 🥰😍
Gulsahim Enu1004 ben bugün eşimin yoresiine ait karışık dolma yaptım sonra sumaklı suyla yapidigi için bı arastirayim dedim Google da sumagi gebeler kullanabilir mi diye..😱😱 senin gibi hayrete düştüm doktora bile sormak gerekirmis mesela yüksek tansiyon yaşayan bir gebe kesinlikle kullanmalıymis..hatta ben on tane sarma yedim sanırım hafif suyula bı ateş çarpmadı degil ayran içtim dengeledi…ama sormak istedim merkatan sizlere 🥰 emin olmak istedim
Gulsahim Ayshe19 şarap sıkıntı sanırım da 😅 o vebali hiç alamazdim sanirim diğerleri ah ah bende çok severim kelle paça isgembe çorbası filan da artık doğumdan sonra 😅🥰😍
Minikperi Gulsahim midyeden çok kötü zehirlendim onu asla tavsiye etmiyorum. Kokoreç ve diğer sakatatları da arada tüketiyorum 2-3 ayda bir 🌸
Gulsahim Minikperi geçmiş olsun canım benim Rabbim korusun bu haldeyiz bide insan çok mazlum oluyor..🥰 çok canım cekmesine rağmen bende yememekle imtehan oldum..ilginç ki ne konuşan yiyorum yani yerim frenlemesem😁🤭
Ddem Gulsahim Amin inşallah canım yok ben öyle çok yiyemiyordum ama özellikle şu zararlı yemiyim dediğim hiçbir şey olmadı 😂
Enu1004 Gulsahim anaaaam işk defa duydum valla ben de hemen sorayım doktoruma😃 sarmalara da afiyet olsuuun😄 sürekli yenmedikçe bişey olmaz inşallah
Gulsahim ebrulina çok sağol canim benim..işte bazı şeyleri gerçekten dinelemek lazım doktoeum mesela kesinlikle bitki çayı icmiceksin dedi çok severim ama mecburen işte 🥰