Devraninannesi Kızlar ben size soylm 5 aylıkken başladı batmalarim çok zorlandım iki doktora gittim ultrason çektim hem kaburga hem böbrek ama bisi çıkmadı doktor bebek geliştikçe yer daralıyor ve kaburgaya baskı yapıyor dedi bence korkmayin tek çare doğurmak 😊
Mhmtmdh Denizelaali canım sordum ultrasonla baktı bebegin popusu var burada yeri daralmış artık sıkıştırıyor dedı🤗
Denizelaali Mhmtmdh cok tesekkur ederim cevap icin. Ne guzel az kalmis sizin, saglicakla alin bebeginizi kucaginiza🙏🏻 Ben daha cok cekecegim sanirim bu agriyi 27 haftalik hamileyim sag taraf feci, sirtima da vuruyor. her sey bebisler icin diyoruz ☺️
SevgiTuracanlolu Denizelaali saf zeytinyağı bulabilirsen onu hafif ısıt ağrıyan yere sür ve kendini sıcak tut. Kaynanamm söylemişti bana ilk başta inanmadım. Sonra denersem birşey kaybetmem dedim ve yaptım inanır mısın etkisi oldu sanki biraz yumuşadı gibi. Ayrıca gribim bide öküsürünce kırılıyor sanki her yerim onun içinde ballı limonlu ılık su içtim. Şuan iyi gibiyim. Ama dediğim gibi saf zeytin yağı olsun. Ben Hatay’dan getirtirdim. İnşallah deva buluruz 🙏🏽🙏🏽
Denizliche Aynı sorun bende de var üstelik nezleden sonra oldu oksurdukce acimaya başladı sonra öksürük geçince kaldı,geçen gün doktora gittiğimde söyledim baktı ultrasonda böbreklerde sorun yok bebek baskı yapıyor Yeri daraliyor demişti üstelik daha 29+5 teyim
SevgiTuracanlolu Denizliche saf zeytinyağı bulabilirsen onu hafif ısıt ağrıyan yere sür ve kendini sıcak tut. Kaynanamm söylemişti bana ilk başta inanmadım. Sonra denersem birşey kaybetmem dedim ve yaptım inanır mısın etkisi oldu sanki biraz yumuşadı gibi. Ayrıca gribim bide öküsürünce kırılıyor sanki her yerim onun içinde ballı limonlu ılık su içtim. Şuan iyi gibiyim. Ama dediğim gibi saf zeytin yağı olsun. Ben Hatay’dan getirtirdim. İnşallah deva buluruz 🙏🏽🙏🏽
Denizliche SevgiTuracanlolu yaa bişey denemedim bende hiç saf zeytinyağim var deneyeyim bari umarım iyi gelir teşekkür ederim 😊
SevgiTuracanlolu Denizliche ama ılıtmayı unutma ve yağ sürdükten sonra sıcak tut. İnşallah işe yarar. 🙏🏽😍
SevgiTuracanlolu Denizliche yapınca haber verin sabah akşam yapabilirsiniz. Hemen etki göstermesin beklemeyin ben 2 3 gün yaptım anca etki gördüm 😍