EbrKzlky Sahrakurtt son 30 😍🙈 Herşey hazır bugünde doğum temizliğini bitirdim 💃🏻 Şuan dinleniyorumm 😂
monarosamommy Sahrakurtt son 90 elhamdülillah 🤲🏻 Allahım evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Sahrakurtt İnşallah sağlıkla gelsinler bende hafta sonu büyük temizliğimi yaptım odası geldi dolaplarını sildim eşyalarını dizdim iyice heyecanlandım günler bu zamana kadar hızlı geçti şimdi yavaşlar herhalde ☺️
Bskaysy Sahrakurtt son 99dan sonra zaman inanılmaz hızlı geçiyor ne ara 36 gün kaldı bilmiyorum. Tavsiyem biran önce hazırlıklarını bitir 🤣
Sahrakurtt Çok şükür büyük olan her şeyi halletim çanta hazırlama ile kendi eşyalarım kaldı. Bebek bakım çantası almadım bir de sizin önerileriniz var mı ?
Asel-2023 Son 35 gelemeye çalışıyor 🥴 yatmaktan bende takaat kalmadı kramplardan bende hal.kalmadi bebeğimin hareketi azaldı psikoloji kalmadı 😓
Sahrakurtt Asel-2023 Göz açıp kapatıncaya kadar su gibi geçsin , kucağınıza alacağınız anı düşünün inşallah her şey çok güzel olur 🌸