Berivanmuhammed bu bünyeye göre değişir. çay ve kahve içerdiği kafeinden dolayı bebeğe giden kan akışını yavaşlattığı için önerilmiyor gebelikte. bebeğinizin gelişiminde sorun yoksa günde 1 fincana izin veriliyor. bende çift taraflı çentik olduğu için deli gibi istesem de içemiyorum kan akışını daha da yavaşlatmamak adına
    [bilinmeyen] ben bişey daha sorabilirmiyim bebeğin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz
    Berivanmuhammed 37. Haftadayım her gün bir Türk kahvesi mutlaka tüketirim. İşlenmiş kahvelerden uzak durun yeter 😊 bir fincan Türk kahvesindeki kafein miktarı bebeği etkileyecek düzeyde değil. Ama bebekte gelişim geriliği, düşük kilo gözleniyorsa o zaman mutlaka doktora danışılmalı 😊
      hergun bende iciyorum.bir fincan doktorumda 2 gunde bir izin veriyor bir bardaga sorun yok bende bazen icemiyorum firsat olmuyo ole dengeliyorum ama bizim.gelinimizi hergun icmisti banada hergun ic diyordu hamileyken bi sorun yasamadi
      Berivanmuhammed benim doktorum günde bir fincan türk kahvesi ya da 200ml’i geçmeyecek şekilde çay veya filtre kahveye izin vermişti.ama ben hiç birini içmedim orası ayrı😬😁
      Bende de tam aksi gebelik yokken içerdim her gün ama şimdi tiksiniyorum içemiyorum
      Berivanmuhammed benimde hamileligimde tiksindigim tek sey kahve oldu hamileliyin basinda ucakla gelirken kahvalti esnasinda butun millet bana inat eder gibi turk kahvesi iciyordum o gunden beri 38haftadayim kokusunu duymaga tahammulum yok😖
      [bilinmeyen] aynen valla bende kahvesiz başlamıyorum güne...
      [bilinmeyen] 14 haftada ikili testte doktor çok emin bi şekilde erkek dedi sunda 20 haftalık doktora gittim ama hiç sormadım haftaya gidicem bu sefer sorucam çok merak ediyorum ama erkek hissediyorum 😊😊
      Berivanmuhammed merhaba canim doktorum bana günde bi fincan icebilecegimi söyledi malesef hamile kalmadan önce günde 5 fincan kahve icen cok seven biriydim ama şu an 17 haftaligim ve ben bu zamana kadar hic kahve icemedim ilk tiksindigim sey oldu 😐 😊