Cinsiyettahminidolunayes Gzdeayhannn kiz gozukuyor Oran bakalım Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz bakim
Gzdeayhannn Murphyyy insallah 😍 12 hafta 5 günlük suan arkadaşım söyledi o da paylaşmış yorumlar doğru çıktı dedi 🥰
Kizcelerimmmmm Cinsiyettahminidolunayes ben ilk betami bilmiyorum neden çünkü kan vermedim direk ultrason la baktılar ve geç oluşmuş bı bebekti nasıl bı orana bakabilirsiniz acaba başka yolu varmı önce küçük dendi sonra hele bu 7 haftadır falan önde gidiyor 4 tane kızım var hiç birine önde gidiyor denmedi acaba erkek mi 🤭 tahmin yürütebilirmisin canım
Mommy15  @Cinsiyettahminidolunayes banada bakabilir misiniz?😊
Cinsiyettahminidolunayes Mommy15 bilgileri yaz Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz bakim
Bendis Cinsiyettahminidolunayes Banada bakarmısın daha dün öğrendik 🥰 Ben 21.04.1994 Eşim 27.02.1985 Adet 17 eylül İlk beta 7.8
Mommy15 @Cinsiyettahminidolunayes Benim doğum tarihi: 20.08.1998 Eşimin doğum tarihi:09.06.1994 Sat: 21 Haziran İlk beta :34
Cinsiyettahminidolunayes Arzu_jfrv eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakamini yaz bakim bi