rabisskocc Bebeğim 2 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim, şuan 8+4 haftalığız ve doktora ilk 2 haftalıkken gittiğimde bana folik asit olarak diofol yazmıştı. Ama ilaç bi kutu kullandım bitti. Sizin bittikten sonra doktorunuz tekrar size yazdı mı?
Sekine24 rabisskocc folik asiti gebelikten önce bile kullanmanız gerekiyo ben 4 haftamda kullandıç bitirdim 10 haftalıktım doktorum yine kullanmam gerektiğini söyledi şimdi 12+4 te durdurdum yeniden alıp kullanın mutlaka
ElayAysen rabisskocc 3 aya kadar kullanmak iyidir. Hamilelikden de 3 ay evvel. Ben 3 aya kadar kullandım. fazlasının da zararı olur. İnternetde arastırmısdım
Cansuyca rabisskocc bende 17 temmuzda evlendim 22 temmuzda adet oldum ve sonra hamile kaldığımı öğrendim şu an 7+3 hamileyim evlenir evlenmez kalmış gibi oldum son regl tarihini hesapladıkları için ama ben reglken doktoea genel kan vermeye gitmiştim bana direk folik asit vermişti yeni evli olduğum için diye düşünmüştüm şu an hala kullanıyorum çocuk gelişimi için önemliymiş galiba
Cansuyca rabisskocc oh maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah hep korkmuşumdur evlenir evlenmez hamile kalmaktan bir şeyden çok kormamak lazım 😂😂😂
Cansuyca rabisskocc evet zaten hamile kalmayı düşündüğünde ilk üç ay ve hamileyken ilk üç ay kullanman gerekiyormuş ben öncesinde başlayamadım malum bekardım 😂😂 ama şu an devam ediyorum 😂😂
Bilgeyahyakaan İlk 3 ay muhakkak kullanılması gerekiyor ben folicus 30 tablet kullanıyordum 3. Ayımda bırakmıştım dr sorarak
ferideeerciyes Doktorum bana 4 ay kullanmam gerektiğini söyledi.Bende 5+6 haftalık hamileyim sizlerde de karın ağrısı oluyor mu?