Sewey Slm kızlar bebegim 1 yaş 2 ay yürüyor ama yamuk yamuk yürüyor var mı başına gelen ve bu normal mi neolur içimi aydınlatın psikolojim alt üst 25 eylulde randevunuz var ama çok kötü oldum gelen giden ayağı yamuk diyor ne zaman düzelir
nunusmom Sewey Kızım 1 yaşından sonra yürğmeye basladı ve ayakları içe basıyordu çarpık çarpık yürüyordu kimi zaman takılıp düşüyordu çocuk ortopediye gittik normal olsugunu takibe alalım 4 ayda bi gel düzelip düzelmediğini kontrol edelim dedi röntgen vs baktı suan 23 aylık düzeldi. Birde doktorumuz sürekli yürüt bebek arabasına çok koyma yürüsükçe bacakları açılır düzelir dedi 😇
Evremoz Sewey basit Bi yürüme testi ile ayağını tam basıp basmadığı ,nereye doğru kuvvet aktarıp aktarmadigi tespit edilir. Ya bir fizyoterapist ya da ortopedi doktoru bunu anlar. Basit bi tabanlık ile düzeltilir.(Fizyoterapistim)
Bebegim_38 Sewey ayağında mı bacağında mı, benim çocuğum tek taraflı o bacaktı, gelen geçen yamuk yürüyor derdi. Götürmediğim ortopedist kalmamıştır. Şükür 6 yaşında tamamen kendiliğinden düzeldi umarım sizinde öyle olur.