minibebisim Kızlar selam, 20+3 olduk ama hala hiç hareket hissedemiyorum ya da ben mi anlamıyorum bilmiyorum :( 1-2 kere balık gibi kaydı sanki onu hissettim ama başka hiç tık yok. Tahminen ne zaman hissedicem biri söylesin :(
Yenibirii minibebisim tatli bir seyler yiyip sol tarafina yat. Ben özledigimde bu yöntemi uyguluyorum😂
mavideniz6 minibebisim ben ilk hareketi 16 da hissettim künefe yemiştim.Çok minik pıt pıtlar şeklindeydi sanki baloncuk patlıyor gibi..17 de öyle bir vurdu vuruş o vuruş..şimdi 21 deyim hala alışamadım vurduğunda korkuyorum.hissetmek kişiden kişiye değişiyormuş umarım yakın zamanda hissedersiniz..
LavinsMom minibebisim o haftada ben de bir def iki defa kipirti gibi bisey his etdim simdi 23 deyim dun baya baya vuruyordu sanki bugun daha az haraketli. Bu haftalarda duzensiz ola biliyormus. Doktorumda bana 20 -24 falan sonrasi hiss edersin demisti.
Minik-ve-annesi @minibebisim net bı şekilde 22 . haftanın içinde hissettim canım üzülme ilk gebelikse karın kaslarının sıkı olmasndan kaynaklı olarak geç hissediliyor ☺️
minibebisim Minik-ve-annesi nasıl bi hareket peki kayma gibi mi dokunma gibi mi çok heyecanlanıyorum 😔🤭
minibebisim Yenibirii kaçımcı haftada hissettiniz 😂 bi kere cevizli sucuk yediğimde olmuştu hareketi 😂😂
Elaerol minibebisim sanki denizin içinde ayağına yosun değiyormuş gibi bir his ama karnının içinde 😂😂
Yenibirii minibebisim tam 20+0 da hissettim ilk, ondan sonra hic durmadi zaten hergün tepinuyor icimde😂 ama 23. Haftalarda biraz sakinlesiyorlar. Hergünü ayni olmuyor bazen kuvvetli bazen nazikce tekmeliyorlar. Eger hafif de olsa hissediyorsan endiselenmene gerek yok demektir🥰
Gokturk07 ilk gebeligimde tam 20. haftadan itibaren hissetmiştim ikinciye şuan 28 haftalık gebeyim ve 17-18 haftalıkken hissetmeye başladım … Biraz kilo ilerde alakalı kilo var ise biraz daha geç hissedilebilir
minibebisim Yenibirii hee benim bebişim çok sakin galiba ya ultrasonda da hiç hareket etmiyo hep uyuyo 😂😂 cinsiyeti neydi sizin
minibebisim LavinsMom iyi bari bu haftalardan sonra hissetmezsem ağlarım artık 🤧 24e kadar yolu var demek ki
LavinsMom minibebisim duz uzanip bekleyince haraketleniyor. Galiba sevmiyor oyle uzaninca 😄 hiss etmedigimde duz uzaniyorum biraz geciyor kipirdiyor. Birde cikolata falan ye uzan haraketleniyor. Sonra su icip sola uzanincada kipirdiyor 😄 ama yinede bu haftalarda fazla belli olmaya biliyor
LavinsMom minibebisim yaa hiss edersin. Benimde moralim cok bozuluyordu 20 lerdeyken herkes neden hiss etmiyorsun falan biz ne bileyim 17 de his etdik 19 ta hiss etdik sen neden his etmiyorsun gibi sorular geliyordu. Sonra doktor kontrolune gittigimde kendisi sormadan soyledi 20-24 e kadar merak etme kipirtiıar hiss ede bilirsin ama duzensiz ola bilir bazen hic hiss etmeye bilirsin. İcim rahatti kafama takmadm. Dun 23 e girdik 23 e girme serefine galiba cosmustu 😄😄 bugun yine sessiz. Yani uzulmee bi sorunu yoksa ultrasonda hicbisey olmaz