Kızlar 39 +2 deyiz ve bebeğim kanala girmemiş açılmam da hic yok doktor en fazla 1 hafta daha bekleriz sonrası suni sancı yada sezeryan dedi yardımcı olur musunuz siz açılma için neler yaptınız
Bebegin kanala girmemesi açılma olmaması
FatmaDkmts ay kuzum ilk gebelik galibası, 2 arkadaşımda böyle oldu. 40+5 te suni verdi doktor deneyelim dedi açılma 1,5 cm oldu sadece sezeryanla doğum yapmış oldu mecbur. Yani doktor ona açılma olması için bol bol yürü dedi sadece.. sende işe yarar inşallah
zeynozey evet bitanem ya ilk doğum bugün gittim doktora hic acilma vs yok zaten korkuyordum hiçbir doğum belirtisi yok ne yalancı sancı ne lekelenme
FatmaDkmts bebiş kaç kg? Arkadaşın bebek ulturasonda 4 kg gözüküyordu biz şey diyoduk illa eksik doğar ulturason fazla gösteriyor diyoduk 4100 gr doğdu bebek doktor sen bunu normal doğuramazdın dedi😅 yani yolun sonunda senin içinde hangi doğum hayırlısıysa o olsun🤲🏻🤲🏻😍
zeynozey bana bebeğin minyon olacak dedi canım 3200 benimki küçük
zeynozey maşallah allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım sağlıkla hayırlısı ile dogsun da doğru önemli değil doğum şekli ama insan yinede normal olsun istiyor 😊
Bebeğim hem kanala girmemişti hemde açılmam 1 buçuk santimi geçmemişti ve 42.haftaya kadar bekledim suni versem de boşuna sancı acı çekersin dedi çünkü kanalda değildi sezeryan oldum
Aylinnnnnnn o kadar bekletmek de doğru değil aslında benimki 40+1 de uygulayacağımi uygularim dedi büyük ihtimal bende sezeryan alır gibi