guzelanne07 SenaBM bende dün yaptırdım nipt testi doktora gidecekmiş sanırım cinsiyet çıkınca öğreneceğiz
Enas2365 SenaBM cinsiyet test sonucunda belli oluyor. Yalnız dikkat etmeniz gereken kanı nerede analiz ettikleri. Uygun fiyatlı firmalar Ankara’da analiz ediyormuş. Doktorum güvenilmez diye önermedi. Bazı firmalar Güney Kore’ye gönderiyormuş. Ben garanti olsun diye Amerika’ya gönderen şirkete yaptırdım.
babecoming Kızlar bu testi bana bugün doktorum söyledi o öneriyor, ama hangi girmaya yaptırabilirim diye düşünüyorum ya da ikili test yetwrli olur mu
SenaBM babecoming ikili testi kimse önermiyor ben bugün fiyat aldım iki yerden biri 320 dolar diğer 9500 tl. Nipt plus diye bir yerle anlaştım. Eve gelip kendileri kanı alıyorlar zaten.
babecoming SenaBM ever nipt plus düşünüyorum ben de hem ekonomik olarak hem de geniş kapaamlı oldugunu söylediler, panoroma diye nir test varmış dolar bazlı olan fakat o daha dar parametre olarak duydum.
SenaBM babecoming ben ekonomik olarak pek düşünmedim hangisi iyiyse onu düşündüm. İnternet yorumları benim için çok faydalı oldu