babecoming Merhaba😊 bugün 9. Hafta kontrolüm vardı doktorum bir sonraki muayenede ikili test haftaso oldugunu söyledi. Ama %60 sonuc veriyomus, fetal dna testi önerdi yaptıran var mı?
Enas2365 babecoming ben ikili test yaptırmadım 12. Haftamda fetal dna yaptırdım kanımı Amerika’ya gönderdiler 1 haftada sonuç çıktı test sonucunda cinsiyet de belli oluyor
Bebegim3444 babecoming doktorum 10. Haftada yaptir testlere girme kafa karisigi olmasin dedi o zaman yaptırmadim. 14. Haftada detaylida ense kalinligi sinir ustu cikti fetal yaptirdim. Keske doktorumu dinleyip ilk dedigi zaman yaptırsaydim bi kadar strese girmezdim.
Sumeyye_g Enas2365 banada doktorum bugün anlattı iki numara verdi görüş istersen dedi cinsiyette net belli oluyor muş sadece kan mı alıyorlar kan da nasıl cinsiyet anlıyorlar kararsızım bnde 2 limi bu fetal dna mı bilemedim ve ücreti ne kadar acaba
angel4545 Sumeyye_g ben geçen aylarda 370 dolara yaptırdım ikili değil daha net ikiliye göre ama mesela ben o kadar para verdim sonra karnında asit çıktı detaylida amniyosentez yapaotirmak zorunda kaldım bir de ona para bayıldım aynı şeye bakiyo neymiş %1 yanılma payı varmış bunuda yaşadıktan sonra artık önermiyorum yaşınız genç ise önce ikili yaptırın bence
Enas2365 Sumeyye_g 11. Hafta itibariyle bebeğin kanı sizin kanınıza karışıyor. Siz kan verdiğinizde bebeğin kanını ayrıştırıp analiz ediyorlar. 410 dolara yaptırdım ben 6 hafta önce.
Sumeyye_g angel4545 yani anlattıkları kadarıyla herşeye mükkemel bakılıp sonuç verdiklerini söylüyorlardı böyle yanılma payı çıkacaksa hiç gerek yok az bi para da değil verdiğimiz çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah allahım hepimize
angel4545 Sumeyye_g evet bana da dediler günü gününe saati saatine o kadar doğru sonuçlara zaten %99 olasılık gibi geliyo yinede sevindik tabi bu sorun çıkınca perinatolog dediki %2 yanılma payı oluyor mecbur yapmak durumundayız artık para tuzagu olduğunu bile düşünüyorum ha tek faydası ikiliden daha guvenilir