262223-- Nasıl yaptınız anneler gaz sancısı oluyor içimde 2 kere yaptım oda çok az sadece bugün doğum yapalı 5. Günüm
nb- 262223-- bolca kayısı ye. Hatta bence kuru kayısıyı al biraz suyla haşla ılıyınca suyuyla birlikte ye hoşaf gibi. Bana çok iyi gelmişti deneyebilirsin
Eebb 262223-- bana hastane lagman yapmıştı ama ben 4. Günde hıc çıkamamıştım. Sonrasında evde aynı sizin gıbı oldum bol bol su içip evın içinde yürüyün çıkarsınız saatte bir lavaboya falan gıdın. Ikınma canınızı bıraz yakacak bır süre evde bende öyle oldum. Düzelir inşallah
Mutlulukkk 262223-- canm bende 3-4 gun snra yapabilmistim. Normal diye dusunup hc kafa yormadim, o yzden de extra bsey yapmadim. Yurudum ve su ictim o kadar. İnşaallah sende cikarsin rahatlikla
kubrakakrgl Benim doğumun olduğu günün akşamı olmuştu, doktoruna danıştın mı? Gaz yada tuvaletin gelmeden yemek bile yedirmiyolar
Hil7889 Rezene çayı içç hem gaza iyi gelir hem de süt üretimne destek canım 🙏🏻 bir süre daha gaz olabilir ev düzenin değişebilir dr bağırsakların tekrar yerine yerlesiyo normal dedi 😊
incizeynep75 262223-- sezeryan sonrası 10. Günüm 4. Gün lavaboya çıktım fakat her iki tuvalete çıkarken de çok fazla acıma oluyor sizlerde nasıl bu durum ne zaman geçecek acaba
262223-- incizeynep75 bende sadece kabızlık sorunu oldu doktorum şurup yazdı ağrılarım çok şükür geçti sayılır hafif sızlama oluyor sadece benimde 10. Günüm bugün
incizeynep75 262223-- Anladım ben de kabızlık sorunu yok ama arada çok kötü zonklama oluyor baya acı veriyor ve sanki o bölgenin kaslarını kullanamıyorum ne zaman geçecek acaba 😑
262223-- incizeynep75 geçer bence 1.2 haftaya sonuçta ameliyat olduk vücut zamnala toplar kendini benimde arada sızlamam oluyor
Hamileanne 262223-- benim bugün 30 gün oldu hala kabızlık var devam ediyorum bol su yürüyüş ve lifli gıdalar tüketmelisin beyaz ekmektende uzak dur tam buğday ekmeği tüket