Ebrueren Sanırım daha açılmamış 4 gün oldu doğum yapalı bebeğim dün küveze girdi süt sağmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum gögüslerim taş gibi sütüm nasıl rahat çıkartabilirim keşke bebeğim emebilseydi 😕
Yelizdurmus41 Ebrueren Güzel bir duşunu al duşta göğsüne masaj yap güzel anne . Kimyon koy yemeklerine, bol su , hoşaf bide damlalar var bestlak olması lazım ama hemşireye sorabilirsin . Sağlıkla büyük bebeğini
Mutlulukkk Ebrueren benmde ilk gunler oyleydi. Acayip sertti. Bol su ic. Ben baska pek bsey yapmamstim. Emzirdim 2-3 kere de dustayken masaj yapmstm ve su iciyordum 3-4 lt arasi o kadar. Manuel pompayla saga saga yumusamisti goguslerim ve emzirdikce tabi. Ama inanin gececek merak etmeyinnnn 😊
Aslyllmmaazz Ebrueren benim enfeksiyon sonrası tıkandı ilk halinden daha beter bi şekilde şişik ve bosaltamama sorunum vardı genel cerrahi doktoruna gittim ilk bir sıkıp açtı kanalları sonra 3 saatte 1 duş ve evde boşaltma önerdi ben kendim sıkarak bosaltamadim ama eşinden destek alabilirsin elle boşaltman lazim
Hil7889 Şifalar diliyorum yavrunuza 🙏🏻💖 bir an önce toparlasın kavuşun insallah🙏🏻🙏🏻 Hemşirelerden yardım isteyinn elle sağın pompa hemen önermiyolar bana hastanede kızdı kız ne ara aldın pompayı diye 🤭
Ebrueren Hil7889 elle çıkmıyor kii çok acıyor manuel pompa ile geliyor elektriklide asla çekmiyor çok güçsüz kalıyor
Aslyllmmaazz Ebrueren nasıl oldunuz evet çok acıyor bende kendim yapamiyordum o yüzden eşimden destek aliyordum sonra sonra duşta uzun kalınca kendim sıktığımda da birkaç yerden aktığını gördüm eşimin akıttığı gibi olmasa da
yanlisanlamaama Ebrueren süt kanallarınız tıkanmış olabilir ben de sürekli böyle oluyorum günde iki üç kez sıcak duş alıyorum duşta göğüslerime su tutup masaj yapıyorum çıkınca emziriyorum sonra sağım yapıyorum bir daha emziriyorum iki günde açılıyor eğer emziremiyorsanız sağım yapın 10-15 dk bekleyin bir daha sağım yapın açılacaktır size ve bebeğinize geçmiş olsun en kısa sürede kavuşursunuz inşallah 🤍
Ebrueren yanlisanlamaama teşekkür ederimm inşallahh çok özledim kuzumuu allah kimseye yaşatmasın 🙏🏻❤️
Ebrueren Aslyllmmaazz elle çıkıyor pompaylada ama sanki azalcak gibii çarşamba perşembe emzirme günüm küveze gidip emzircem bakalım oğlum tutucak mı emmesi lazım artık yoksa kesilcek cuma günüde oğlum çıkıcak küvezden bakalım napcazzz olmazsa mama mecbur yoksa sarılık olur zaten sarılığı yeni geçiyor