_Hulya7106 Biz 10+1 olduk mide bulantılarımız önceden sabah daha yoğun olurken şimdi akşamları çok yaşıyoruz sabah da kesilmedi su içme konusunda çok kötüyüz su içince bulantı yaşıyoruz sizler nasıl su içiyorsunuz?
Blueberry0 _Hulya7106 geçer kuzum sabret o haftalar herseyden tiksinip yediğin içtiğinden miden bulanıyor sonra birden dana gibi iştahın açılıyor 🥲 Ben 23+3 üm hafta sonu kontrolüm var şeker yükleme testi yaptırıcam 🤗
BirazbundanBirazondan1 _Hulya7106 o aylarda benimde öyleydi. Sabahları 1 bardak anca içerdim. Öğleden sonra biraz düzelirdi. Doktora söylediğimde yudum yudum su iç dedi.
_Hulya7106 Blueberry0 yaşa cinsiyet belli mi rabbim sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰 iştahım pek yok yiyemıyorm ama açılır umarım 😅
_Hulya7106 BirazbundanBirazondan1 ben sadece folik asit içtiğimde su içiyorum o derece başka su içmiyorum gün içinde içince kötü oluyorum umarım geçer rabbim sağlıcakla kavuştursun evlatlarımıza🤲🏻♥️
Blueberry0 _Hulya7106 Bende öyleydim canım sürekli bişeyler istiyordu alıyordum mesela 2 lokma yiyip geri çıkarıyordum 🥲 Şükür 15-16ncı haftadan sonra bitti artık bulantılar. şimdi de iştahım çok açıldığından şüphe ediyorum gebelik sekerimden 😅 Cinsiyetimiz kız kuzum 🩷
BirazbundanBirazondan1 _Hulya7106 Amin inşallah. Kusuyorsanız doktora mide bulantısı ilacı yazdırın. Ben o zamanlar bazen su içince kusuyordum