ilknurr96 2 cm açılmam var şuan acaba ne zaman doğum yaparım benim gibi olan var mı sizler kaç cm açıklıkla doğuma gittiniz
Alyaazehrsdt ilknurr96 benimde suan 2 cm 10 gün oldu bekliyorum daha haftası erken diye doktor bekletiyo
Lavina ilknurr96 ilk doğumumda tam açıklıkla gitim ikinci doğumumda 8 cm açıklıkla gitim 3 doğumumda 7 cm açıklılla gitim. Bol bol hareket edin sancınız başlarsa açılmanızda düzenli olur inşallah rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etisn herkese
Kubra0505 ilknurr96 ilk doğumumda 8,5 cm le gittim yolda dogucakmış resmen 😂 2. Doğumum 20 gün önce oldu 6 cmle gittim
melisakarademir0606 8 cm açıklıkla gittim bne doğuma her gün yürüyüş yaptım 37.haftadan itibaren hurma ananas ve ahududu yaprağı çayı içtim her gün de ılış duş aldım ve bol bol egzersiz işinize yarar belki
Tugbakara 8cm giden ben yarim saate dogumu tamamlayan ben insallah hamileyim insallah gene boyle olur insallah herkezin
cokkasmabeabi ilknurr96 ilkinde suyum gelmişti. İkincide pzt sancım 1 cm açıklık vardı cuma oldu tekrar sancıyla gittim 4 cm dediler yatış verildi. İkisinde de nisanim gelmedi benim 🙈