1prensesannesi__ OnlyBaby aşko senin kacinci ay deneme olarak toplamda bide kac qydir catlatmq ignesi oluyosun
OnlyBaby 1prensesannesi__ ben haziranda klomen ilaç kullanıp çatlama iğnesi oldum tutmadı, bu eylüldede kendiliğinden yumurtam büyüdü iğne oldum sadece. 2 kez oldu yani
K-1997 Arasmom_ senin için böyle durumlarda zaten daha mantıklı aşılama hakkınızda hayırlısı olsun bende ilk defa öatlama iğnesi denedim umarım tutar tutmazsa doktorumdan aşılama talep edicem
Arasmom_ K-1997 devlet hastanesi 3 kere çatlatma tedavisi uygular aşılama ya özelde ya da şehir hastanesi, tıp fakültesi gibi yerlerde yapılıyor. Aşılama evet daha mantıklı Şu evlenip ilk ayından hamile kalanlar çok şanslı
Arasmom_ K-1997 iki gün önce erken gebelik yapmıştım. Benim ilkide çok küçüktü geç döllenmeydi ama ben iğnenin 9ncu günü belirttilerimden ve silik çizgiden yola çıkarak kan verdim 27 çıkmıştı. Buda öyledir belki bilmiyorum
Arasmom_ K-1997 ilki kimyasaldı yine klomen+iğne ikincisi de aynı ama tutmadı. Bu üçüncü iğne ilaç tedavisi
K-1997 Arasmom_ doktorun iki defadır kimyasal olmasının nedenini söylemedi mi yani arka arkaya kimyasal olmuş ya sebebi neymiş
OnlyBaby Arasmom_ benim de göğsümde bişey yok :( karnım sızlıyor ama adet gibide böyle ama yumurta çatladığından beri aynı. Erken gebelik testi yapsaydın? Hem kaset hem erken karışık alıcam
1prensesannesi__ OnlyBaby anladim canım bu igne meselesi nasil işliyo bilmiyorum ama igne vuruldugu gibi catlamiyo diye biliyorum belki geç catlamistir hcg sifirlanmiş 2 gun sonra tekrar test yap insAllah pozitif görürsün canım 🥰
Arasmom_ OnlyBaby gögüslerimde hassasiyet kahverengi halkanın büyümesi, baş ağrısı, sık idrar, sürekli acıkma hissi, beyaz yumurta akı kıvamında akıntı da artış
likesah OnlyBaby ben de ilac ve igneyle hamile kaldim prodoctorda igne etkisiyle bile pozitif gormedim ignenin 13. Gunu kaset testte silik cizgi gordum kan degerim ayni gun 35 cikmisti. Testler arasinda nasil bir fark var bilmiyorum ama basima boyle bir sey geldigi icin sizinle paylasmak istedim bir de kaset testle deneyin isterseniz ya da en garantisi 14. Gun kan verin.
Arasmom_ likesah bugün 14ncü günüm canım kaset yaptım Silikten daha silik bi Çizgi oluştu ama fotoğrafını atsam bile belli olmaz. Yarın gidip kan vereceğim inşallah Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için 😘
OnlyBaby likesah iğneden sonraki günden itibaren mi saymıştın ? Bende dün profoctor yaptım negatifti iğne dahil 12. Günümdü
Arasmom_ K-1997 allah büyüktür içimden bi ses var diyor ama bilmiyorum bi yanımda umutsuz yarın gideceğim
K-1997 Arasmom_ ya tamamen gebelik belirtisi bende de beyaz akıntı sık idrar bazen göğüs sızısı var benim daha iğnenin 5. Günü