Aleyna123- kuzum suan ben 6+1 deyim ama gecen hafta 5 haftslikken cok yorgunluk hissi geliyodu halsizlik uyku hali hele varya mesela 10 da kalkiyorum genelede kahvalti yapiyorum felan derken saat 1 2 gibi uykum geliyo ama oyle boyle degil sanki iki gundur uyumuyomusum gibi oyle oluyo halsizlik yine birazdaha gtti cunku evin islerini yapamiuodum resmen yavas yavas yapmaya basladim. Bel agrisi bende de oluyodu bazen hatta hem kasiklar hem bel agrisi ayni anda oluyodu hareket bile edemiyodum donup kaliyodum nefes aldirmiyodu o an ama en fazla da 15 saniye sürüyodur yani o da cok siddetli agri ve uzun sureli agri olursa bide vok yogun kanama olursa mitlaka doktora git onun haricinde korkmana gerek yok kuzum kiloma gelcek olursam aslinda kilom iyi ama göbeğim var ya o yuzden sevmiyorum dogurayim de en son platese felan giderim dogum dan sonra iyice hamur gibi olur karnim😂😂😂 abimin esinin öyleydi bildigin habarkis hamur gibiydi 😂😂 sohbet etmeyi sevmene sevindim yoksa hic rahat olamazdim 😂 bide enerjik neseli hi insan olmasam hamileligimde kotu gecer ki bebegi etkilerim o yuzden enerjik olmaya calisisyorum he bak bu arada ne dicem sana bi hoca sogluyodu kim bilmiyorum bebekler anne rahmine dustukten sonra ilk uzuvlari kulaklari olusurmus bebek ilk haftalardan duymaya basliyomus ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemiyorum ama ben dogru olarak varsayip bebekle konusmaya da basladim mesela esimle basil tanistigimizi anlattim gecen disari cikiyodum kayin valdemlerle onu anlattim babannnenle disari cikiyoruz felan yapicak oldugukuz seyleri anlattim kahvalti hazirlicam mesela kendime acaba bugün bizim canimiz ne istiyo diyip o zama yukurta yapalim diyorum sonra yapilisini anlatiyorum yumurtanin mesela film ve dizi izliyorum biseye.sasirdim ya da uzuldum neyse aaa bak gordun mu o ona ne dedi diyorum mesela iletisim kurmaya calisiyorum onun haricinde kendi sesimi ona alistirmaya calisiyorum ki dogdugunda sesimle bile sakinlesenilsin valla beni goren kesin deli sanar 😂😂 ama bilmiyar ki icimde minik kalp var onunla konusuyorum 😂 esim zaten hayret ediyo ben hic bogle bi insan degilim normalde sen nasil bi insana donustun ya diyo 😂😂😂oyle iste kuzum sende istersen bebeginle konus yaptigini anlat ne bilim kuran bile dinlet ben dinletmeye calissiuorum dualari felan sen de yalmak istersin diye soyliyim dedim kzujm