11-02- Kızlar 19 haftalık olduk bugün vajinamın rahmimin üstünde sancı şeklinde kramp gibi ağrılar oluyor çok şükür kan vs yok başka ağrım da yok ağrı da ara ara giriyor normal mi ? Biraz endişelendim üşütmüş olabilirmiyim bilemedim
11-02- meltemmmxx evet sızlar gibi tuhaf bi ağrı bu zamana kadar olmamıştı bugün başladı ara ara oluyor bilemedim üşütmüş de olabilirim galiba
aminehumamoms 11-02- bendede oluyodu üşütmüştüm gece üstünüz açık uyuyosanız camda açıksa ondan oluyo olabilir benim ondan oldu
meltemmmxx 11-02- bende usutuyorum havalar degisiyor artik mesela aksam titredim kustm hasta gibiydim eee orada hissedince hepten korktum orda hissediyorum bende haraketleri ara ara
11-02- aminehumamoms aynen olabilir geçenlerde yağmurda kaldık biraz eve geldiğimde çok üşümüştüm ondan oldu galiba siz grip ve üşütme için bi bitki çayı vs içiyormusunuz
11-02- meltemmmxx çok şükür hareketlerinde sorun yok üşütmeden oldu galiba benim bitki çayı vs içiyormusunuz üşütme için
aminehumamoms 11-02- içmiyorum hiç bitki çayı falan tehlikeli oldugunu duymuştum hemde sevmiyorum zaten 😁
Senem112 Haftadan beri ara ara kasık ağrıları yaşıyorum bazen yürütmeyecek kadar şiddetli oluyordu doktorum rahmin büyümesine bağlı dedi herhangi bi sıkıntı olmadı. Şimdi 22 haftalığız arada hafif ağrılarım oluyor onlarda çok aktif hareket edersem ondan dolayı oluyor dinlenince geçiyor. Kasık ağrısını hafife almayın kızlar mutlaka doktorunuza danışın enfeksiyondan dolayıda ağrıyor olabilir