Acemiannedenterfi Kızlar tekrardan buradayım. Ben şok ama gercekten şok . Kesnlikle 2. Bebek düşünmüyorduk çünkü oğlumuz bize çok çektirdi 😂 yani öyle böyle değil . Ama bu bize bi çok uğrattı . Motive verin kızlar lütfen hala ben şoktayım
HilalYlmz Acemiannedenterfi 14 haftalık olduk o şoku hala atlatamadım canısı 😂 2 yaş sendromlu oğlandan sonra bi ürperti geliyor insana ahaha😂😂
Dzb Acemiannedenterfi gel sarılalım 😅😂 üçüncü çocuğum 3 yaşında çok çektiriyor bize o yüzden asla çocuk istemiyoruz dedik büyük konuştuk Allah verdi 🤣kazayla hamile kaldım diyenleri kınardım Allah başıma getirdi bu çocuk nasıl oldu hala eşimle birbirimize soruyoruz 😅 şuan 28+4 üz 😂
Mmeleklr2 Acemiannedenterfi hışgeldn canm aramıza 25 aylık bnm oğlan 27 haftalık hamileym kara kara Doğum sonrasını düşüyorum
Acemiannedenterfi HilalYlmz ya vallahi öyle ya bizimki bize çok çektiriyor hala hani hareketli yerinde durmuyo vs bunlardan bahsetmiyorum artık😂 hala ayakta sallanıyoruz hala yemek yaptırmıyo kucak istiyo çok sıkılgan bi bebek 😶
Alpbusee Benimde bebeğim 13 aylık gerçekten hamile olduğumu öğrendim ve cidden bende şoktayım motiveye ihtiyacım var 🥲
HilalYlmz Acemiannedenterfi aaa aynı benim oğlum dün 1 saat boyunca kucağımda oturdu inmedi öğlen oldu sabah bulaşıklarını yıkayamadım o derece kıyamet kopuyor sanki evde 😂 odadan dışarı çıkartmıyor illa yanında oturmam gerekiyor oyun kuruyoruz 5 dk sonra sıkılıyo hemen Allah yardımcımız olsun
Mmeleklr2 Acemiannedenterfi olsun güzel olucak inşallah iyi düşünelm iyi olsun bende ilk öğrendiğimde çok ağlayıp üzülmüştm ama şuan güzel olucagına inanıyorum 😌
miniklerinannesii00 Ben tüp bebekle hamileyim. Hep böyle öğrenmek istemişimdir. Nasıl bir duygu bilmiyorum ama yaşamak isterdim. Adetimin gecikmesiyle test yapıp aaaaa hamileyim demeyi hep hayal etmişimdir. ☺️☺️