Esrakckaa Kizlar sizde durumlar nasil? Benim göbek çukurumda sağ taraf ağrı sızı oluyor kalkınca yada uyuduğumda yana çevirdiğim zaman sızı oluyor.. 🥺
Ddem Esrakckaa bende de oluyor göbek deliğimin yanları sertleşiyor sonradan ağrı oluyor ama sebebini bilmiyorum doktora soracağım bi sonraki gittiğimde
gamzecgr Esrakckaa 22 haftalık benim de tam göbek deliğimin yanlarında hareket ediyorlar patlıcak gibiyim sanki yırtılcak😪
gamzecgr Esrakckaa galiba belli haftalar büyüme atakları oluyor bilmiyorum da ona yordum bende karnım çok gergin bı kaç gündür acile gittim korkuma dün bişi çıkmadı da en son 17 haftalıkken olmuştu bı de böyle
gamzecgr Esrakckaa hem de nasıl ikiz benim 2 haftadır çok fena kıpır kıpırlar içerde dövüş var 😂 siz başladınız mı hissetneye
Esrakckaa gamzecgr Yaa masallah, sag saglim bebislerimizi kucagimizi aliriz insallah😍🥺 Evet benim de, ama bazen boyle 3-4 saat duruyor sonra tekme atiyor gene 3-4 saat bekliyom tekme atsin diye 😂😩
gamzecgr Esrakckaa ay aminnnn inşallahhhh hepimiz için 🥰 bizim de öyle bazen üst üste bazen bı kaç saat ses yok hemen uzanıyorum hissetmek için cinsiyeti ne ☺️