Kızlar son haftalarımız sizi en çok ne zorluyor şikayetleriniz neler benim kasıklarım ve belim aşırı ağrıyor ve inanılmaz derecede ayaklarım şişiyor 😔
Birde aniden tuvaletim geliyor gelince ağrı yapıyor
37+4 selamlar kimler aynı 😊
Bende 37+4 ayaklarım aşırı şişti yatıp kalkmak çok zor pazartesi doğuruyorum sezeryan günü aldım tansiyon dan bekletmek istemiyor doktor korkuyorum bıraz bebeğim de aşırı hareketli ☺
Glyyatss123 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizim normal doğum bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek küçük bey 😅
37+0 yim bende . Benimde inanılmaz belim dizlerim ağrıyor , karnım inanılmaz aşağı düştü çünkü mide yanması bile çekmedim desem yeridir . Eğilip kalkınca akıntım çok artıyor , bir de dediğiniz gibi o kadar çok tuvalete gidiyorum ki . Eşim dalga geçiyor hatta niye tutuyorsun son ana kadar diye , diyorum ki ne tutması aniden geliyor 😂😂
Gizem_cetinbas ben de normal bekliyorum karnım çok büyüdü inşallah doğsa bu hfta artık diyorum
elifaydinn hahaha benim eşimde benle çok dalga geçiyor senin yerini lavaboya yapalım dakika başı ordasın zaten diye ama napıyım aniden ve sürekli geliyor 😅
Nidabade bende aynı şeyi istiyorum ilk oğlumu 37+6 haftalıkken doğurmuştum inşallah Buda gelir aynı zamanda 😊
37+3üm bir kaç gündür belim çok ağrıyor başka bir sıkıntım yok çok şükür
Gizem_cetinbas 37+6 yım benimde bebis çok hareketli bazen toplanıyor karnım sertlesiyor. Bel ağrım yok ayaklarım silmeye başlamıştı fakat çene eklemi ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorum bu yüzden sıvıya yakın besleniyorum ayaklarımdaki sisler indi ekmek yapmış olabilir. Squat ve yürüyüşe başladım yoksa benim bebisin gelmeye niyeti yok gibi hiç bir belirti yok.
Mine9166 belirti bizdede yok sabırla bekliyoruz bian önce gelsede artık şu üstümdeki ağırlık bi gitse diye bakıyorum
cagla9094 ne güzel 😊
Gizem_cetinbas canım bişey sorcam son adet tarihin ne
Esmagrr 23 Aralık
Gizem_cetinbas bana soruyor doktor adet tarihimi bilmiyorum sonuçta her ay takip etmiyorum bunu gebeliğimi öğrendiğim de de 3 hafta olmuştu bebek nasıl hatırlamazsın diye şaşırıyorlar
37+0 ım sürekli açımmm aç 🫠😆
Esmagrr banada aynı şeyi ilk oğlumda yaptı ama sürekli şu zaman oldum diye takip edemem ki öyle bi vaktim olmuyor tamam takip etmemiz lazım anlıyorum ama düzensizlik yaşıyordum o yüzden hesap yapamamıştım herkesin başına gelebilecek bişey doktorsun sonuçta araştır bul ikinci gebeliğim doktor sayesinde günü net belli oldu sonuçta sistem sana yanlış doğru bilemem bi tahminde bulunuyor 😀
Demetus hahahaha valla bende öyle afedersiniz hayvan gibi yiyorum 😅
Gizem_cetinbas Evet aramızda birgün var acaba geç yumurtlama olmuş olabilir mi diye konuştuk doktorla çünkü benim gebelikler önde gider hep
Esmagrr benim ki hep vaktinde olduğu için bende pek anlamıyorum bu geç döllenme olayını arkadaşım da yaşadı onu çok sıkıntılı bi durum bulana kadar canları çıktı 😀
Gizem_cetinbas benim şekerim var da o yüzden bu kız mı erkek mi