prensannesii_ Bayan lar adetim 7 gün var ama kasiklarjm da batma felan var sık tuvalete cikiyrm erken ama içim içimi yiyor simdi kan versem cikar mi ya da vanu diye erken gebelik testi aldım onda cikar mi tecrübesi olan var mi
bebegimmm60 prensannesii_ Bence bikaç gün daha bekle sabret erken gebelik testi en fazla 5 gün öncesi için net sonuç veriyor bide eğer geç döllenme olduysa kanda da sonuç alamayabilirsin
Solmaz-Papatya prensannesii_ canım yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiğine baglı 13 14 gün geçtiyse cıkar 12 günde geçse silik veya hayalet çizgiyle belli olur
Evremoz prensannesii_ erken gebelik testi yap. Sağlık ocakları fln kan testi istemek için adetinizin 7 Gün geçmiş olmasını tercih ediyorlar.
Cansu777 Benim arkadaşımın da aynı durum oldu erken gebelik testinde çıktı silik bir çizgi ve şuan hamile istersen bi test yap
mavi2904 Ay kızlar benimde adetime 8 gün var belirtilerim var aslında ama erken diye düşünüyorum daha , ama erken gebelik testi yapmasam içim içimi yiyecek yapsam mı sizce ? Çıkar mı
prensannesii_ Solmaz-Papatya 9 gün gecti canim adet tarihine 7 gun var yarın kan versem cikar mi 6 gün kalmış oluyor yarjn
Solmaz-Papatya prensannesii_ yani erken bence kanda yükselebilir değer ama acele etmemenizde fayda var çünkü önce kana sonra idrara geçiyor regle kadar bekleyin diyicem ama işte insan merak ta ediyor bilmiyorum hakkınızda hayırlısı 🤲
Evremoz prensannesii_ 7 Gün de çokmuş çıkmayanlar. Bende o gün beta 27 idi ,az olduğu için erkende ince çizgi olarak çıktı ama 1 hafta geçmiş regl idi. Biraz daha sabretmen gerekecek sanırım test yapmak için
Mother-s prensannesii_ benim adetime 4 gün kala evde erken gebelik testi yaptım çok net çift çizgi çıktı aynı gün kan verdim betam 589 çıktı. Sende 1-2 gün daha bekle bence zor ama dayan ☺️
Zeynooooooo prensannesii_ hayir abla 10 gun kalmis kizimi doktora goturmusdum ve kendimde bazi halsizlik yorgunluk hiss etdiyim ucun idrarimdan test yapdilar ve dakikasinda hamile oldugumu dedile